Padažas (angl. souce, it. salsa) – prie patiekalo derantis skystas ar tirštas maisto produktų ir prieskonių mišinys, savo kvapu, spalva ir skoniu žadinantis apetitą, skirtas padidinti maistinę vertę bei pagardinti. Patiekalas su padažu tampa sultingesnis, išraiškingesnio skonio, maistas lengviau virškinamas.
Salierų ir morkų blynai tinka įvairioms progoms ir gali būti pateikiami kaip užkandis, garnyras ar net pagrindinis vegetariškas patiekalas....
Salierų ir svogūnų kepsniukai – tai traškus užkandis su jogurtiniu padažu , kuris pradžiugins namiškius. Tai daug pastangų nereikalaujantis...
Užsimanius saldžiarūgštės vištienos nebūtina kaskart skubėti į restoraną ar ieškoti maisto į namus paslaugos. Tokį patiekalą galima...
Maisto tinklaraštininkė Roma Labžentė (@5produktai) su vyru labai mėgsta traškią vištieną . „Jau teko mėsą išvolioti kukurūzų dribsniuose,...
Jei nėra daug laiko, o norisi šilto gardaus ir sveiko maisto, gaminkite vištienos kepsnelius . Šiuos kepsite orkaitėje, tad patiekalas bus kur kas...