padažas

padažas

Padažas (angl. souce, it. salsa) – prie patiekalo derantis skystas ar tirštas maisto produktų ir prieskonių mišinys, savo kvapu, spalva ir skoniu žadinantis apetitą, skirtas padidinti maistinę vertę bei pagardinti. Patiekalas su padažu tampa sultingesnis, išraiškingesnio skonio, maistas lengviau virškinamas.

„Sezoninės virtuvės“ kūrėja Renata Ničajienė pasakoja, kaip šiais metais atrodys Velykinis stalas: 3 pavasariškos mėsos patiekalų idėjos (1)

Šiais metais Velykinis stalas bus kitoks, nes prie jo sugūžės mažiau valgančiųjų – daugelis švęs mažuose, tik namiškių, rateliuose. Visgi,...

Maisto pristatymo į namus programėlių apžvalga: pastebėjimai apie kiekvieną iš jų ir vertinimas (12)

Nors karantinas priverstinai uždarė visų barų, gastropub’ų ir restoranų duris, tačiau mylimu profesionalų ruoštu maistu galima saugiai mėgautis...

Prieš 20 metų pagamintas padažas – populiariausias Lietuvoje (9)

UAB „Daumantai LT“ prieš dvidešimtmetį rinkai pristatytas pomidorų padažas „Tradicinis“ eilę metų neužleidžia lyderio pozicijų ir yra...

Minkštos ir labai lengvai paruošiamos virtos bulvinės bandelės (31)

Minkštos, švelnios ir labai lengvai paprastai paruošiamos bulvinės bandelės . Prisipažinkite patys sau, tokios naminės, sočios vakarienės...

Gardus itališkų mėsos kukulių receptas (12)

Mėsos kukulius nesudėtinga ir nebrangu paruošti, skanu valgyti, o įvairiausių jo receptų – galybė.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Populiariausi straipsniai ir video