Reikės:

  • 1/2 kg vištienos krūtinėlės
  • 1/4 a. š. jūros druskos
  • 1/4 a. š. maltų pipirų
  • 1 v. š. kokosų aliejaus
  • 1 raudonojo svogūno
  • 1 čili pipiro
  • 1 puodelio vištienos sultinio
  • 1 laimo sulčių
  • 1 v. š. smulkintų petražolių
  • 1/2 a. š. čili dribsnių
  • 1/2 skardinės kokosų pieno
  • 1 a. š. ciberžolės
  • 1 v. š. kukurūzų krakmolo

Gaminimas:

  1. Vištienos krūtinėlę įtriname druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitiname kokosų aliejų ir kepame vištieną iš abiejų pusių po 6–7 minutes. Išimame iš keptuvės.
  2. Į tą pačią keptuvę suberiame smulkintus svogūnus ir pakepiname porą minučių. Sudedame smulkintą čili pipirą ir kepiname dar keletą minučių. Įpilame vištienos sultinį, laimo sultis, suberiame petražoles su čili dribsniais. Sumažinę ugnį, troškiname 5 minutes.
  3. Supilame kokosų pieną, įberiame ciberžolės miltelių ir troškiname dar 5 minutes. Supilame kukurūzų krakmolą, ištirpintą 2 v. š. vandens, ir gerai išmaišome. Padažui sutirštėjus, atgal į keptuvę sudedame vištieną. Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname vištieną apie 10 minučių, arba tol, kol visiškai iškeps.
  4. Vištienos krūtinėles patiekiame supjaustytas juostelėmis ir aplietas padažu.
  5. Gaminimas ilgai netrunka, o skonis tikrai ne kasdieninis.