Šaldytuvas – namų buities prietaisas, kuris naudojamas produktams atšaldyti. Taip produktai (mėsa, pieno produktai ir kt.) išstovi ilgiau. Šaldytuvas paprastai atšaldo temperatūrą iki 0–5 °C ir tokioje temperatūroje bakterijos nesidaugina arba dauginasi labai lėtai. Šaldytuvai taip pat turi šaldyklę, kur temperatūra nukrenta iki -20 °C ar dar žemiau. Ten laikomi šaldyti produktai.
Tikrai ne pats maloniausias dalykas, atidarius šaldytuvo duris, užuosti nosį riečiantį kvapą. Tačiau blogas kvapas ir nešvara šaldytuve – ne tik...
Ką pirmiausia padarote, parėję iš parduotuvės su maisto produktais? Iškraunate maišų turinį ir sudedate nusipirktus produktus į spinteles arba į...
Pasirodo, šaldytuve galima laikyti ne tik maisto produktus, jo temperatūra idealiai tinka kai kuriems kitiems daiktams – gėlėms, nailoninėms...
Šaldytuvą, ko gero, valome nedažnai. Sunku rasti priemonių ir būdų, kaip tai padaryti greitai, lengvai ir ekologiškai. Juk jame laikome maistą,...
Galbūt popieriniai rankšluosčiai nėra pati ekologiškiausia valymo priemonė, tačiau, pasitelkus kūrybiškumą, jie gali padėti jūsų virtuvei ir...