pyragai

277 straipsnių

Pyragas – kepinys, priklausantis vienam iš dviejų kepinių tipų:

- pyragai iš tešlos su saldžiu ar mėsišku arba kitokiu įdaru. Tokie pyragai anksčiausiai pyragai paminėti XII a. Anglijos šaltiniuose.
- pyragai iš pagerintos tešlos su cukrumi ir riebalais.

Gardus ir kvapnus obuolių pyragas, kuriuo galėsite palepinti savo artimuosius. Sviestinė tešla ir drėgni aromatingi obuoliai. Kepkite obuolių pyragą apie 40-45 minutes, kol gražiai paruduos.

Prekybos tinklas „Iki“

Saldu, gardu ir nebrangu – „Iki“ parduotuvėse visoje šalyje jau prasidėjo Smaližių fiesta. Pasisaldinti gyvenimą nuo pirmadieni galima gerokai – net iki 40 proc. – pigiau. Solidžios nuolaidos „Iki“ įsigaliojo įvairiausiems saldumynams: nuo spurgų ir šokoladų iki saldainių bei sausainių. Ribotą laiką...

Pirmosios vyšnios – pats tikriausias ženklas, kad vasara įsibėgėjo. Tai – itin mėgstamos šiltojo sezono uogos, be kurių vasara sunkiai įsivaizduojama. Vyšnios ne tik traukia iš tolo savo vaiskiu raudoniu, bet ir yra nuostabus desertas karštą vasaros dieną. Be to, vyšnias skanu valgyti tiek vienas,...

Šventė be pyragų – ne šventė. O jei dar naminiai pyragai pagaminti jūsų rankomis – šventės bus kur kas jaukesnės. Delfi Maistas siūlo išsirinkti iš 10 labai gardžių šventinių pyragų receptų, kurie taps tikromis Kalėdų stalo puošmenomis.