Kukurūzai

Tuno užtepėlė
2016 m. birželio 25 d. 00:15
Skanūs sumuštinukai vėlyviems pusryčiams, lengvai vakarienei ar šiaip kokiai progai, kai galite ją patiekti ant mažų skrebučių, kaip vieno kąsnio užkandėlę.
Pats geriausias sumuštinis pasiimti į gamtą  (1)
2016 m. birželio 23 d. 11:33
Kulinarės patarimai, kaip gardžiai iškepti kepsnius
2016 m. birželio 22 d. 11:39
Joninių naktis – tai senomis tradicijomis apgaubta šventė, kurią paminėti kartu...
Kaip pigiai, bet skaniai pamaitinti didelę kompaniją?
2016 m. birželio 22 d. 10:02
Joninių naktis – tai senomis tradicijomis apgaubta šventė, kurią paminėti kartu...
Pasakiškai skanus PIEMENĖLIŲ PYRAGAS  (2)
2016 m. birželio 20 d. 14:35
Krabų lazdelių ir kiaušinių mišrainė  (7)
2016 m. birželio 19 d. 00:00
Norintiems gyventi ilgiau tereikia pakeisti vieną įprotį  (61)
2016 m. birželio 17 d. 17:29
Mitybos specialistai jau seniai ragina žmones keisti baltų miltų kepini us į nevalytų grūd ų miltų gaminius, jei nori ilgiau gyventi.
Kiaulienos ir perlinių kruopų ČANACHAI  (2)
2016 m. birželio 17 d. 12:22
Pati skaniausia tuno mišrainė  (7)
2016 m. birželio 13 d. 12:11
Japoniškos mitybos ypatumai – kodėl japonės nesensta ir yra labai lieknos  (14)
2016 m. gegužės 31 d. 00:10
Ar mums verta maitintis kaip japonams ?
Būtina žinoti kiekvienam: kaip iš parduotuvės parsinešti tik šviežias daržoves  (12)
2016 m. gegužės 19 d. 18:17
Norint išsirinkti šviežiausius ir skaniausius vaisius ar daržoves prekybos centre reikia turėti tam tikrų žinių. Patarimus, kaip neapsigauti prekybos centre ir...
Ką valgė tarpukario Kauno garsenybės: Maironio stalas ir popietinės arbatėlės  (11)
2016 m. gegužės 14 d. 21:57
Lietuvos kultūra – įvairiaspalvė, daugiasluoksnė ir išskirtinė. Tą patį galima...
Augalai, kurie pasaldins gyvenimą: kurie yra sveikiausi  (1)
2016 m. gegužės 3 d. 15:16
Cukraus nevartoti šiais laikais yra sudėtinga, nes jo dedama į daugelį maisto produktų....
Greitas vištienos apkepas su grietinėle  (2)
2016 m. gegužės 3 d. 11:12
Ryžių ir vištienos salotos KITAIP
2016 m. gegužės 2 d. 13:44
Viskas, ką svarbu žinoti apie pakeltas lysves  (13)
2016 m. gegužės 2 d. 08:15
Pakeltos lysvės nėra naujovė Lietuvoje, jos vis labiau populiarėja. Pakeltose lysvėse galima auginti beveik visas daržoves, patogu jas prižiūrėti. Išimtys...
Gaivios tuno salotos
2016 m. balandžio 29 d. 10:12
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausios salotos “. Kviečiame...
Kelionė į mirties zoną priminė siaubo filmą: javus radome tokio didumo, kaip kukurūzai  (198)
2016 m. balandžio 22 d. 07:01
Vilniečio Antano Turčino nevilioja mada tampančios kelionės į Černobylį . „Ne...
Egzotiški augintiniai ne tik maitina, bet ir puošia  (1)
2016 m. balandžio 11 d. 13:54
Šį naminį paukštį greičiausiai yra matę net miesto vaikai, kuriems kartkartėmis...
Kitokia BALTA MIŠRAINĖ - persiška versija  (8)
2016 m. balandžio 4 d. 10:13
Baltą mišrainę sukūrė prancūzas virėjas 19 a. Mišrainę tuomet sudarė prabangi kurtinių, vėžių mėsa, kaparėliai, alyvuogės... Vėliau dalis...
"Pornhub" laimėjo internetus su geriausiu balandžio 1-osios pokštu
2016 m. balandžio 1 d. 15:08
Kaip visi puikiai žinome, "Pornhub" yra interneto rojus
Šventinė soti mišrainė
2016 m. kovo 22 d. 11:01
Ką būtina valgyti kasdien, norint išsaugoti jaunystę ir grožį  (4)
2016 m. kovo 18 d. 00:00
Mityba turi įtakos ne tik gražiai figūrai, bet ir sveikatai. Tačiau svarbu ne tik ką...
Vištienos ir ananasų mišrainė  (4)
2016 m. kovo 11 d. 00:00
Vilnietė Giedrė griauna mitus apie pavojų Meksike  (3)
2016 m. kovo 10 d. 10:55
Pasak vilnietės Giedrės, Meksikas – kontrastų miestas. Mergina atvirai papasakojo apie mitus ir vyraujančius klaidingus stereotipus apie šį, dažnai labai...
Tuno ir kiaušinių mišrainė  (10)
2016 m. kovo 4 d. 00:00
Ko būtina paragauti nuvykus į Stambulą  (6)
2016 m. vasario 24 d. 16:03
Pateikiame ištrauką iš leidyklos „Obuolys“ išleistos Jolitos Koruklu knygos...