antioksidantai


Netikėtas mokslininkų verdiktas – grybus reikėtų ruošti mikrobangų krosnelėje  (37)
2017 m. gegužės 26 d. 14:27
Kad nedingtų naudingos grybuose esančios medžiagos, mokslininkai juos siūlo ruošti mikrobangų krosnelėje arba grilyje.
12 prieskonių nuo dažniausiai pasitaikančių ligų  (3)
2017 m. gegužės 22 d. 00:01
Sveikatos temomis rašanti autorė Sasha Brown healthy-holistic-living.com aptaria 12 geriausių prieskonių ir žolelių, kurie padeda praktiškai nuo visų sveikatos...
Šis kremas – tai, ko reikia, kad jūsų oda švytėtų
2017 m. gegužės 22 d. 00:00
Nerasime moters, kuri nenori būti graži, kuri nesiekia spindinčios sveikos odos.
Graži oda ir mityba. Kaip tai susiję?
2017 m. gegužės 21 d. 14:07
Neretai pamatę vieną kitą raukšlelę veide suskumbame ieškoti įvairių kosmetinių...
Kuo mums naudinga viso grūdo duona?  (15)
2017 m. gegužės 11 d. 13:20
Terminai „pilno grūdo” ar „visagrūdis” vis dažniau girdimi ne tik iš mitybos...
Geriau už avokadą: dietologai ragina valgyti kuo daugiau žiedinių kopūstų  (40)
2017 m. gegužės 7 d. 17:17
Pradėjome gerti tirštuosius kopūstų kokteilius, susitaikėme su šalavijų sėklų pudingais ir netgi aliejinės kopūstpalmės uogomis iš Brazilijos – viskas...
Plastinės chirurgijos gydytoja G. Grigonytė-Babajan: tai yra labiausiai odą sendinantis faktorius
2017 m. balandžio 24 d. 00:00
Plastinės chirurgijos gydytoja Gytė Grigonytė-Babajan pastebi, kad 22 metų moters dėl netinkamos priežiūros gali atrodyti lyg 38-erių.
Eksperimento su majonezais rezultatas nustebino: žmonės apsigauna rinkdamiesi sveikiausią  (145)
2017 m. balandžio 13 d. 15:03
Ant šventinio Velykų stalo dažnuose namuose neišvengiamai atsidurs ir majonezas . Be...
Mokslininkai pataria arbatą virti kitaip  (22)
2017 m. balandžio 13 d. 11:09
Australijos, Niukastlio universiteto mokslininkas Quanas Vuongas ieško būdų, kaip iš...
Dermatologai pataria, ką valgyti, kad oda neišduotų tikrojo amžiaus  (10)
2017 m. balandžio 5 d. 14:17
Galite teptis pačiais prabangiausiais ir brangiausiais kremais ir emulsijomis pasaulyje,...
Burokėlių nauda sveikatai: valo organizmą ir apsaugo nuo ligų  (9)
2017 m. kovo 30 d. 11:29
Burokėliai – vieni iš daugelio lietuviškų labai puikių ir vertingų daržovių. Jie yra auginami nuo senų senovės. Burokėlių mūsų parduotuvėse galima...
Pavasariniai sveikatos ir grožio receptai: organizmo valymas daro stebuklus  (6)
2017 m. kovo 20 d. 12:46
Žvarbus oras žiemos metu tampa tikru išbandymu žmogaus imunitetui, išvaizdai ir nuotaikai. Natūralu, jog atėjus pavasariui norime skirti sau daugiau dėmesio,...
Kiekvieną dieną suvalgydami kelis riešutus galite pasiekti puikių rezultatų  (20)
2017 m. kovo 20 d. 07:00
Nepasakysime kažko naujo: riešutai vertinami kaip itin sveikas užkandis, kuriame itin...
Aliejinė moringa – vitaminų ir antioksidantų šaltinis
2017 m. kovo 14 d. 11:26
Aliejinė moringa – nedidelį aukštį siekiantis lapuotis medis, labiausiai paplitęs...
Ryžosi eksperimentui: dvi savaites gėrė vandenį su citrina ir stebėjo pokyčius  (117)
2017 m. kovo 12 d. 07:09
Žmonės eksperimentavo su tonizuojančiais gėrimais nuo pat pradžių. Pradedant...
Kuo naudingos šaltyje džiovintos uogos
2017 m. kovo 3 d. 07:03
Visi esame girdėję, kad uogos – tai natūralūs vitaminai. Kiek šiame teiginyje tiesos?
Vertingieji antioksidantai gali ir negrįžtamai pakenkti  (19)
2017 m. vasario 23 d. 07:00
Paaiškėjus naujausių tyrimų rezultatams, peršasi išvada, kad antioksidant ų papildai gali skatinti senėjimą ir didinti ankstyvos mirties riziką.
Viskas apie lietuvišką aliejų – kuo jis geresnis už atvežtinį alyvuogių?  (7)
2017 m. sausio 29 d. 00:15
Alyvuogių aliejus per porą dešimtmečių užvaldė lietuvių virtuves taip, kad visai...
Lietuvės sukūrė unikalų grožio produktą  (6)
2017 m. sausio 25 d. 00:00
Lietuvoje ir D. Britanijoje gyvenančios lietuvės – Indrė, Ineta ir Birutė – sukūrė...
7,5 g šio šokolado žada įveikti raukšles ir atjauninti dešimtmečiu  (20)
2017 m. sausio 16 d. 07:00
Britų mokslininkai sukūrė šokoladą, kuris, žadama, sumažins raukšles. Jų teigimu, kasdien suvalgius 7,5 g svorio šio šokolado plytelę, penkiasdešimtmetės...
2017 metais valgysime violetinį maistą  (20)
2016 m. gruodžio 23 d. 05:30
Jeigu mėgstate ne tik skanų, bet ir gražiai atrodantį maistą, 2017 metų ryškios patiekalų tendencijos jums tikrai patiks.
Kodėl maisto papildai nenaudingi ir net gali pakenkti  (29)
2016 m. gruodžio 16 d. 12:33
Mes vartojame antioksidantus, tarsi jie būtų gyvybės eliksyras. Geriausiu atveju jie...
Kodėl peršalus reikia valgyti vištienos sriubą  (66)
2016 m. gruodžio 10 d. 10:36
Mamos nuo vaikystės mums sakydavo, kad vištienos sultinys ne tik skanus ir maistingas, bet...
Mirtinas šaltis ar mirtį nugalintis šaltis – Lozoriau, kelkis!  (5)
2016 m. gruodžio 8 d. 10:02
Neseniai nuo vėžio miręs paauglys tapo dar vienu žmogumi, kurio kūnas po mirties buvo...
Ką valgyti, norint išvengti apakimo ir kitų akių ligų  (1)
2016 m. gruodžio 1 d. 10:07
Maistingos medžiagos liuteino natūraliai yra įvairiuose maisto produktuose, ypač žaliose daržovėse. Organizme didžiausia liuteino koncentracija yra įvairiose...
Maistas akims: kas tikrai padeda regėjimui?
2016 m. lapkričio 23 d. 00:00
Kasmet vis daugėja žmonių, turinčių regos sutrikimų ir didžiausią vaidmenį čia vaidina visuomenės evoliucija, į kasdienį gyvenimą atnešusi didžiausius...
Kokia kava naudingiausia?  (26)
2016 m. lapkričio 22 d. 10:24
Kava per amžių amžius buvo mylima ir garbinama dėl savo nepakartojamo aromato ir...
Šio produkto vertė neginčytina: norite sveiko kūno – vartokite kasdien  (11)
2016 m. lapkričio 19 d. 00:00
Remiantis statistikos duomenimis, įvairių lėtinių neinfekcinių ligų skaičius...
Pratimai, kurie pagerins regėjimą ir ne tik  (1)
2016 m. lapkričio 14 d. 09:49
Kas gi neturi kompiuterio ar išmaniojo telefono? Jie – mūsų pagalbininkai ir mokykloje,...