Pažadų „Top 5“: pradėti sportuoti, sulieknėti, susirasti (kitą, naują) darbą, pradėti mokytis užsienio kalbą, pradėti sveikai maitintis. Viskas taip artima ir matyta bei girdėta. Atrodo, kad šie pažadai yra mūsų mylima gyvenimo mantra, kurią kartojame kaskart gruodžio paskutinę dieną, tikėdamiesi stebuklo, o galbūt širdyje žinodami, kad nieko nebus, bet „reikia“ sau kažką pažadėti.

„Baikite apsimetinėti, visi išvardinti dalykai priklauso tik nuo valios stiprumo, disciplinos ir užsispyrimo. Norite tikrų stebuklingų pokyčių? Štai jums nuostabios trys ateinančių metų taisyklės: 1. Mylėkite save, kaip šio Pasaulio unikalią dalį. 2. Mylėkite save kituose, kuriuose jūs atsispindite 3. Bet kurioje neaiškioje ar nemalonioje situacijoje – skaitykite pirmą punktą“ - pataria motyvacijos trenerė Viktorija Baltramiejūnienė.

Jei ir jūsų pažadų sąraše yra punktas „pradėsiu sportuoti“, neatidėkite jo dar kitiems metams, nes tokiu atveju, deja, nepradėsite niekada.

Judam kartu“ ir trenerė metu per 7 mankštos minutės išjudinsite kūno raumenis bei medžiagų apykaitos sistemą, turėsite daugiau energijos ir puikios nuotaikos visai dienai. Verta pradėti, tiesa? Judam kartu!