Kelias į vyro širdį - per anytą

 (69)
Linas Kleiza - ne vienintelis vyras, kuriam renkantis antrąją pusę pati svarbiausia būtų mamos nuomonė. Tad kaip užkariauti anytos palankumą?
Linas Kleiza
Linas Kleiza
© DELFI (A.Solomino nuotr.)

Vasaros pabaigoje duodamas interviu žurnalui Stilius, vienas geidžiamiausių Lietuvos jaunikių prisipažino esąs mamos sūnelis: „Mūsų ryšys labai stiprus. Jei bent vieną dieną nepasikalbame telefonu, vadinasi, kažkas ne taip, - šypsojosi krepšininkas, o paklaustas, ar mamos žodis turėtų įtakos renkantis antrąją pusę, nė kiek nesudvejojo. - Žinoma. Net nesuabejočiau mamos pastabomis, nes ji be jokių ketinimų nori man geriausio. O ir mama, matydama mane tikrai laimingą, nesikištų. Šeimos nuomonė man labai svarbi. Būtų beprotiškai sunku, jei mano mergina nepatiktų šeimai, jei nesutartų su artimaisiais. Be to, yra dalykų, kurių užsidėjęs rožinius akinius su širdelėmis galbūt net nepastebėtum. Žmonės iš šalies viską mato daug geriau. Tiesą sakant, esu įsitikinęs, kad man net nereikėtų klausti – mama pati viską pasakytų“.
Linas - ne vienintelis vyras, kuriam labai svarbi mamos nuomonė. Sutarti su mylimojo mama būtina ne tik dėl jo ramybės, bet ir dėl jūsų pačios: juk niekas geriau nepažįsta jo geriau negu gimdytoja.
Taigi, kaip sukurti ir išlaikyti šiltus santykius su anyta? Auksinė taisyklė - elkis su ja taip, kaip nori, kad ji su tavimi elgtųsi. O dabar - apie kitus būdus prisijaukinti mylimojo mamą:

- Siųskite jai atvirukus/dovanok gėles bent trimis progomis. Anytos gimtadienis, vestuvių metinės (jei ji tokias švenčia) ir Motinos diena - trys pagrindinės progos, kurias turi pasižymėti savo kalendoriuje. Tik viena paslaptis - tegul atvirutę Mamos dienos proga liepk ranka užrašyti mylimajam, nes anyta dar pagalvos, jog jis pamiršo šią svarbią dieną. Pabūk pilkąja kardinole, o jis tegul pasirašo už jus abu.

- Reguliariai jai skambinkite. Gal ir atrodo, jog skambučiai turėtų būti spontaniškas dalykas, nežiūrėkite į juos atmestinai. Išsirinkite vieną savaitės dieną, pavyzdžiui, sekmadienį ir pasukite savo naujajai mamai (geriau tada, kai antrosios pusės nėra šalia).

- Laikas nuo laiko paklauskite jos patarimo. Nebūtinai visais gyvenimo atvejais, bet, pavyzdžiui, tuomet, kai neapsisprendžiate kokius pietus paruošti Velykų proga arba nežinote, kaip geriau nusimegzti norimą megztinį. Ir, jeigu jau paklausėte, stenkitės atsižvelgti į jos patarimus. Ji bus tikrai pamaloninta.

- Pasakykite, kad ji tikrai puikiai pasidarbavo augindama sūnų. Didelė tikimybė, kad tai ją pravirkdys. Ar jūs nesusigraudintumėte, jei vieną dieną kas nors tokius žodžius pasakytų jums? Tikriausiai. Kadangi jau prakalbome apie komplimentus...

- Nuolat girkite jos išvaizdą. Kiekvienai moteriai svarbu būti pastebėtai. Todėl nepamirškite pagirti jos figūros, išvaizdos, šukuosenos ar manikiūro. Karts nuo karto ką nors iš jos pasiskolinkite: auskarus, rankinę, skraistę - jai bus malonu, kad jums patinka jos skonis.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Skanios

Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą (3)

Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.

Dieviško skonio dietiniai sausainiai, kurie nudžiugins visus lieknėjančius (8)

Ką valgyti, kad nesustorėtum? Šį klausimą sau užduoda kiekviena moteris, ypač kalbant apie kepinius.

Mišrainė, be kurios neįsivaizduojamos šios šventės – privalote tai paragauti! (2)

Šios ryžių ir kepenėlių salotos yra turbūt vienas tų patiekalų, kurie tiesiog privalo būti ant jūsų šventinio stalo pasitinkant Ugningojo Gaidžio metus!

Šios salotos – milijoną kartų skaniau už „Silkę pataluose“ (27)

Jei manėte, kad „Silkė pataluose“ yra mišrainių karalienė, turime nuvilti. Populiarias salotas nukarūnavo šis receptas.

Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų

Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano atidarymo šventę sutiko papasakoti apie besikeičiantį lietuvių skonį.

Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose

Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti. Duonos ekspertas Tadas Aleknavičius pataria, kaip tinkamai laikyti duonos gaminius, kad šie nepelytų ir ilgiau išliktų švieži.

Naujametiniam stalui: soti ir gardi mišrainė su paslaptimi – nepasigailėsite pabandę (5)

Šventinis maistas turėtų būti ne tik skanus, bet ir originalus bei žadinti apetitą. Todėl jūsų naujametinį meniu tikrai paįvairins šios gardžios ir sočios salotos. Nepasigailėsite pabandę šią originalią mišrainę su paslaptimi.

Išbandę šį receptą, bulvių daugiau nenorėsite valgyti kitaip (12)

Orkaitėje keptos bulvės dažniausiai valgomos kaip garnyras. Tačiau tik ne šį kartą. Su tinkamais ingredientais bulvė gali tapti pačiu gardžiausiu pagrindiniu patiekalu.

Dievinu tokius pyragų receptus: greita, paprasta ir įspūdinga! (14)

Šis paprastai pagaminamas ypatingo skonio pyragas puikiai žinomas kaip "Zebras".

Užtepėlės vieno kąsnio sumuštinukams, kurios visuomet sulaukia didelio pasisekimo

Gardi, ką tik iškepta ir dar garuojanti duona bei naminės užtepėlės, nenuviliantis derinys, tinkamas tiek paprastam šeimos vakarui, tiek pavaišinti netikėtai į svečius užsukusius svečius.

Silkė pataluose kitaip: šį receptą būtinai išsaugokite artėjančioms žiemos šventėms (38)

Be „Silkės pataluose“ neįsivaizduojamos nė vienos žiemos šventės. Todėl mes siūlome šio patiekalo gerbėjus nudžiuginti dar gardesniu receptu - tikrai nenusivilsite! Toks „Silkės pataluose“ variantas patiko absoliučiai visiems, kurie tik bandė šį užkandį! Be to, ją ne tik lengva paruošti. Patiekalas atrodo labai stilingai.

Skaniausias mėsos pyragas su ypatingai puriu užklotu – niekada neatsivalgysite (18)

Mėsos ir bulvių derinio mėgėjai neretai pritrūksta idėjų, kokį dar patiekalą galima pagaminti iš šių pagrindinių dviejų ingredientų. Tai štai, mėsos pyragas su ypatingu užklotu pavergs jus nuo pirmojo kąsnio.

Greitas obuolių pyragas: tikras gardumėlis! (3)

Šio itin greitai paruošiamo gardaus pyrago receptą galite tobulinti iki išprotėjimo. Pavyzdžiui, į tešlą įmaišykite migdolų drožlių arba išmirkytų razinų.

Štai kaip reikia gaminti bet kokią mėsą: slapti ingredientai dieviškam patiekalui (4)

Išsirinkti gerą mėsos gabalą yra tikras menas: reikia anksti ryte ateiti į turgų, rasti pažįstamą mėsininką, įsižiūrėti, neskubant įsiuostyti...

Grikiai su kefyru – taip paprasta atsikratyti 4 kg dar nebuvo! (25)

Grikiai ir kefyras yra naudingi dietiniai produktai, kurie gali padėti lengvai atsikratyti nereikalingo viršsvorio, išvalyti organizmą nuo toksinų, pagerinti virškinimą.