Virškinimas – procesas, kurio metu maistas yra paverčiamas monomerinėmis medžiagomis, kurias organizmas ar ląstelė gali panaudoti tolesnei molekulių sintezei kaip žaliavą ar kaip energijos šaltinį.
Kretingoje prieš 4-erius metus įsikūrusios garsios šalies žolininkės ir liaudies medicinos žinovės, buvusios pedagogės, kultūros darbuotojos ir...
Gydytoja dietologė rekomenduoja įvertinti ne tik skonių įvairovę, bet ir sveikatą – kartais šiek tiek saiko yra geriau už šiek tiek daugiau...
Šventės asocijuojamos ne tik su šeima, susitikimais, tačiau ir su daugybe įvairių patiekalų. Kartais juk net atrodo, kad per šventes nieko daugiau...
Tyrimai parodė, kad suvalgius du kivius per dieną vos per keturias savaites galima sustiprinti žmogaus imuninę sistemą.
Dažnai šventės siejamos su persivalgymu , nemaloniais pilvo jausmais ir aišku papildomais kilogramais. Nepavyksta išvengti ir nepatogaus pilvo pūtimo,...