Stinta

Pietūs visų išgirtame restorane: bandė suprasti, dėl ko visi taip alpsta (66)

Nors ir ne dažnai pasitaiko, kad sąmoningai savo pietų pertraukos metu pasirinkčiau tas maitinimo vietas, kuriose nėra specialaus dienos pietų meniu,...

Užkalnis: restoranų žvaigždė sterilizuotoje Vilniaus arterijoje (93)

Jeigu miestams darytų kraujagyslių šuntavimą vietoje gatvių, tai Vilniuje dirbtinė arterija būtų Gedimino prospektas . Per tiesus, kad būtų...

Ieškantiems šviežios žuvies: kada tikėtis mažesnių kainų (12)

Nors tradiciškai lietuviai labiau yra laikomi mėsos mėgėjais, tačiau pastaruoju metu vis dažniau parduotuvėse renkasi įvairių rūšių žuvį....

Lietuvių meilė stintoms glumina užsieniečius: kuo šios žuvys ypatingos ir kodėl jas ruošti reikia itin kruopščiai (102)

Stintos agurkais nekvepia – tai agurkai kvepia stintomis, juk stintos Lietuvoje atsirado žymiai anksčiau už agurkus, perpasakojęs vieno seno draugo...

Žvejų pamėgtos žuvys: kur didžiausia tikimybė jas sugauti (34)

Ilgamečiai žvejai mėgėjai žino, kad norint sužvejoti stintų, važiuoti į pamarį nebūtina. Šiek tiek mažesnių, tačiau ne ką prastesnių stintų...