maisto švaistymas

Tyrimas: pagrindinė maisto išmetimo priežastis − perdėtas lietuvių vaišingumas (9)

Kas ketvirtas lietuvis maistą išmeta bent kartą per savaitę, o kas antras – bent kelis kartus per mėnesį, rodo tyrimas. Nepaisant skambių...

Per karantiną pakito lietuvių skonis: žmonės nebenori dviejų tradicinių lietuviškų daržovių (105)

Karantinas ir sėdėjimas namuose pagreitino pokyčius lietuvių racione.

Unikalų žemėlapį Nyderlanduose kurianti lietuvė: nereikėtų pykti dėl plastike įpakuotų agurkų (6)

Ne plastikiniai šiaudeliai , maišeliai ir plėvelė, į kurią po vieną įpakuojami agurkai , yra didžiausia grėsmė aplinkai. Tokią netikėtą...

Sužinokite, kaip modernios technologijos padeda išsaugoti šviežesnį maistą ir tausoja drabužių kokybę (1)

Pasaulinės demografinės tendencijos, tokios kaip gyventojų skaičiaus augimas, auganti vidurinioji klasė, senstanti visuomenė ir urbanizacija, didina...

Pandemija pagilino dar vieną žaizdą: tikrasis poveikis išryškės tik vėliau (3)

Jau baigiantis balandžio mėnesiui Olivier Grissas žinojo, kad jo laukia sunkumai. „Coke Farm“, ūkis San Chuan Botistoje ( Kalifornija ), kurį jo...

|Populiariausi straipsniai ir video