grilius

Įsimintina žiemos pramoga – mėsos kepimas ant grilio: pavyks puikiai, jei tinkamai pasiruošite

Tamsiomis žiemos dienomis pasiilgstame saulės ir smagių išvykų su bičiuliais gamtoje. Nors lauke dar nosį žnaibo šaltukas, taip pat galime mėgautis...

Laura Mazalienė šventėms kepa firminį aguonų pyragą: jis dieviškai gardus ir patinka visiems be išimties, o pagaminti taip paprasta! (1)

Laidų vedėjai, Mamų radijo įkūrėjai Laurai Mazalienei prieššventinis laikotarpis gana intensyvus. Trijų vaikų mama pradėjo studijuoti...

Pabėgę iš Vilniaus atidarė restoraną regione: pandemiją įveikė, bet dabar tenka spaustis (1)

Jauna šeima pandemijos įkarštyje priėmė drąsų sprendimą – kai visi kiti užsidarinėjo, mažame mieste atidarė savo restoraną . Dar nepraėjo...

„TECH TOP 2022“ pusryčiai: žymūs žmonės balsavo už geriausią metų techniką.

Išmaniojo šaldytuvo funkcijomis, lengvinančiomis buitį besidomintis žurnalistas Andrius Užkalnis, lauko kepsnines ir grilius tyrinėjantis...

Virtuvės šefas apie tai, kaip gaminti maistą tvariai ir taupiai: galima sunaudoti net česnakų ir svogūnų lukštus

Laisvalaikį leisti ruošiant maistą gamtoje patinka ir profesionaliems virtuvėms šefams. Bernardas Anužis šią pramogą atrado prieš beveik 10 metų...