Deivydas Praspaliauskas

„What's Next?“: apie ką kalbėta šiemet?

Praeitą savaitę menų fabrike „Loftas“ vykusioje konferencijoje „What’s Next?“, skirtoje ateities tendencijoms, kūrybai ir inovacijoms, virš...

Po įnirtingos kovos ringe paskelbtas geriausias Lietuvos virėjas (1)

Savaitgalį Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) tarptautinės svetingumo parodos „ BaltShop. BaltHotel....

Lithuania’s biggest gastronomy and hospitality events are coming up this week

This week, on November 8–10, the Lithuanian Exhibition and Congress Centre Litexpo will be holding two international exhibitions – the exhibition for...

Šeštoji tarptautinė „What's Next?“ konferencija skelbia visus pranešėjus

Kūrybiškumo ir ateities tendencijų konferencija „ What's Next? “, kuri vyks jau lapkričio 8-9 dienomis, skelbia visus programos dalyvius. Kaip...

Vilnietis šefas Klaipėdoje pagamino ežiuką rūke: pajūrio žmonės liko nustebę (20)

Į Klaipėdą iš sostinės atvykęs vienas žymiausių Lietuvos šefų – Deivydas Praspaliauskas pristatė degustacinę vakarienę . Į „Švyturys...