Deivydas Praspaliauskas

Daug kam nežinoma dramatiška Deivydo Praspaliausko istorija: nuo antros šeimos užsienyje iki sunkiai įveiktos depresijos (1)

Kiekvienas, vertinantis kokybiškus restoranus ir skanų maistą, žino Deivydo Praspaliausko vardą. Tačiau mažai kas girdėjo tikrąją garsaus virtuvės...

Ieškančius buto vilioja vakariene oro balione (3)

Nekilnojamojo turto vystymo bendrovė „ Hanner “, siekdama atkreipti potencialių pirkėjų dėmesį, ėmėsi netradicinio sprendimo – savo klientus...

Prisirinkti – dar ne viskas: specialistai pataria, kokių klaidų nedaryti ruošiant grybus (5)

Miške pats baravykų pikas – kas neša krepšiais skanauti jų tuoj pat, kas ruošia stiklainius atsargų žiemai. Virtuvės šefas Deivydas...

Pavasarį uždaręs savo restoraną vienas geriausių šefų Lietuvoje Deivydas Praspaliauskas grįžta su trenksmu: ištikimi gerbėjai jau graibsto staliukus (55)

Sostinės Užupio rajone atidarytas dukart geriausio Lietuvos virėjo vardo ir daug kitų titulų savininko Deivydo Praspaliausko restoranas „ Amandus...

Deivydo Praspaliausko lengvi ir sotūs sumuštiniai: vienas su kiaušiniais ir smidrais, kitas – su kepta vištiena ir avokadu (22)

Įsibėgėjus vasariškiems orams, norisi ištrūkti į gamtą ir kuo mažiau laiko leisti virtuvėje. Restorano „Amandus“ savininkas ir virtuvės šefas...

|Populiariausi straipsniai ir video