brokoliai

brokoliai

Brokolis – bastutinių (Brassicaceae) šeimos kultūrinė kopūsto (Brassica oleracea) atmaina. Valgomoji brokolių dalis – žiedkočiai ir pumpurai. Jie sudaro nedidelę ryškiai žalią (kartais – į mėlynumą) galvutę, sveriančią iki 300 g.

13 priežasčių, kodėl šlapimas skleidžia nemalonų kvapą: kada tai gali signalizuoti rimtas ligas? (21)

Daugumai mūsų šlapinimasis yra toks įprastas dalykas, kad apie jį nesusimąstome – nebent tada, kai esame ne namuose, ir staiga prireikia į tualetą,...

Mitybos specialistas: yra vienintelis produktas, kuris padės kepenims po savaitgalio – visi kiti būdai tik sukels pavojų (96)

Vasaros savaitgalį neretai atleidžiame vadeles ir mėgaujamės visais gyvenimo teikiamais malonumais. Kepta, rūkyta, smarkiai sūdyta mėsa, bandelės,...

Papasakojo, kokią žalą odai daro rūkymas: iškart norėsis mesti (7)

Rūkymas – įprotis, apie kurio žalą sveikatai žino visi, tačiau vis dar didelė dalis sunkiai šio įpročio atsikrato. Jeigu vidinė žala...

20 supermaisto produktų, kurie ypač naudingi sulaukusiems 50 metų (34)

Kas nenori būti sveikas ir energingas, nepaisant to, kiek metų nurodyta asmens dokumente? Tokiu atveju įtraukite į valgiaraštį šiuos 20 supermaisto...

Kokio maisto vengti per menstruacijas, o kokį valgyti: produktai, kurie gali turėti įtakos savijautai (10)

Kai kurie produktai tikrai daro poveikį tam tikroms būsenoms ir procesams, kurie paprastai siejami su menstruacijų ciklu, rašoma portale bustle.com....

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Populiariausi straipsniai ir video