Paklaustas, kur buvo dingęs iš viešosios erdvės, A. Lebedenko-Swan nusijuokė, pasakęs, kad buvo išėjęs kūrybinių atostogų.

„Gyvenime buvo toks etapas, kai reikėjo pailsėti nuo visko, kas vieša, susidėlioti viską savyje. O dabar, kai esu susidėliojęs, galima grįžti į viešumą“, – sakė specialistas.

Gatvėje sulaukia padėkų

Pristatydamas temas, kurias planuoja gvildenti platformoje „Delfi plius“, pašnekovas sakė: „Pagrindinis tikslas yra griauti mitus, remiantis mokslu, remiantis tuo, kas atsiranda naujai tyrimuose, ne tuo, kas buvo daroma prieš 30–40 metų. 

Dažniausiai žmonės vieni kitiems kažką pataria apie mitybą iš to, ką girdėjo iš kaimynės arba iš draugės. Bet atrasti šaltinį labai sunku, nes tiek daug metų apie tai kalbama, kad žmonės net patiki tuo melu. Mano noras yra pasakyti tiesą, galbūt šiek tiek nuraminti žmones, kad nėra viskas taip baisu, kaip atrodo, nereikia atsisakyti kažkokių produktų, nereikia badauti, bijoti, tiesiog kartais mėgautis, bet su protu. 

Noriu, kad žmonės mane išgirstų ir daugiau susipažintų su tokia mityba, kokia ji yra iš tikrųjų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)