VšĮ „Sveikas miestas“ vadovas Mantas Paulauskas džiaugiasi, kad bendradarbiaujant su sporto bei sveikatingumo organizacijomis galima sostinės gyventojus ir miesto svečius kviesti sportuoti tiesiog nemokamai. 

„Susidomėjusiųjų gausa išties didelė – ypač didelio populiarumo sulaukė nemokamos medicinos konsultacijos, kurių metu ištiriama kaulų-raumenų sistema bei kiekvienam individualiai pateikiamos rekomendacijos. Per porą dienų į šias konsultacijas visam vasario mėnesiui buvo užpildytos visos laisvos vietos. Jogos pamokos taip pat sulaukė didžiulio susidomėjimo, todėl ir šioms jau pradėta vykdyti registracija“, – pasakoja M. Paulauskas.

Vilniaus gyventojai informuojami, kad visą vasarį nemokamai gali sportuoti šiose vietose:
Antradieniais ir ketvirtadieniais Rytietiškų šokių studijoje „Leila Dance“, kurioje vyksta pilvo šokių pamokos nuo 17.30 val. Visi laukiame adresu Lukšio g. 16 (antrame aukšte).

Taip pat antradieniais ir ketvirtadieniais organizuojamos jogos pamokos Šri Šri jogos centre. Pamokų pradžia nuo 18.00 val. Jogos užsiėmimai vyksta Pranciškonų rūmuose (Trakų g. 9/1, 117 salėje). Į šias pamokas vykdoma išankstinė registracija šiuo internetiniu adresu.

Trečiadieniais visi entuziastai laukiami šiaurietiškojo ėjimo pamokose su jau gerai žinoma instruktore Liliana Radzevičiene. Pamokos vyksta nuo 17.15 val. Vingio parke, prie estrados.   

Kiekvieną vasario penktadienį ir šeštadienį visi  tie, kurie mėgsta aktyviai pajudėti kviečiami atvykti į gatvės šokių studiją „Skillz“, kurioje galima išmokti net gatvės šokių stilių. Penktadieniais nuo 16.00 val. laukiami tie, kurie nori pasimokyti „hip hop“ šokių, o  nuo 20.30 val. visi gali dalyvauti „house“ šokių pamokose. Šeštadieniais nuo 14.00 val. vyksta „solo latino“ šokių pamokos. „Skillz“ gatvės šokių studiją galima rasti adresu Lukiškių g. 5 (pamokos vyksta antrame aukšte, didžiojoje salėje).

Prie vasario – sveikatingumo mėnesio taip pat neseniai prisijungusi „StudioA“ (P. Lukšio g. 16, antras aukštas) siūlo net keletą nemokų treniruočių per savaitę. Vilniečiai gali apsilankyti Kūno dizaino užsiėmimuose pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 12.00 val., antrasis užsiėmimas šiomis dienomis vyksta 18.00 val. Pasimokyti „vogue” šokio galima kiekvieną savaitės penktadienį nuo 18.00 val., o išmokti „commercial” šokio žingsnelio visi kviečiami pirmadieniais, trečiadieniais nuo 16.00 val ir taip pat antradieniais bei ketvirtadieniais – 16.00 val. Į šiuos užsiėmimus yra taip pat būtina registracija el. paštu: sokiai.studioa@gmail.com. 

Registracijos metu reikia parašyti, kada ir į kokį užsiėmimą norima ateiti bei savo telefono numerį.

Daugiau įdomių ir vertingų sveikatos, psichologijos naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje. Prisijunk ir apie viską sužinok pirmas!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)