Pirmas rungtynių kėlinys buvo audringas. Jau 4 min. ispanių kapitonė Empar Gil išvedė savo komandą į priekį, bet 10 min. savo įvarčiu atsakė Erlanda Nomeikaitė.

12 min. po mažojo kampinio Madrido ekipai pranašumą atkūrė Hanna Cobano, bet jau 14 min. šiaulietės pelnė teisę mušti baudinį, o Donata Grigienė jį pavertė įvarčiu.

Po pertraukos aikštėje dominavo „Club Campo“, bet pavojus prie „Gintros-Strektės-Universiteto“ vartų kildavo retai. Net ir tuomet, kai 35 min. žalia kortele buvo nubausta Jūratė Juodytė.

Šiauliečių puolėja, atlikusi 2 min. pašalinimo bausmę ir staiga įšokusį į aikštę, iš karto perėmė neapdairiai atliktą varžovių perdavimą ir pabėgo dviese su komandos drauge prieš Madrido klubo vartininkę. Deja, J. Juodytė nusprendė neperduoti kamuoliuko prie tolimo virpsto buvusiai šiaulietei, smūgiavo pati, o vartininkė apgynė savo vartus.

Jau po kelių akimirkų „Gintra-Strektė-Universitetas“ buvo už šią klaidą nubausta. 37 min. E. Gil nedengiama gavo kamuoliuką šiauliečių vartų zonoje ir trečią kartą išvedė savo komandą į priekį.

Per likusį laiką šiaulietės bandė spausti varžoves visoje aikštėje, pakeitė vartininkę šešta aikštės žaidėja, bet tai nepadėjo atlikti bent jau smūgio į ispanių vartus.

Antras turnyro B grupės rungtynes šiaulietės penktadienį žaidžia su Vienos „Arminen“ ekipa iš Austrijos, kuri pirmą mačą su Sumų „Sumčanka“ (Ukraina) baigė lygiosiomis 1:1 (0:0). Ukrainietės nuo pralaimėjimo išsigelbėjo iki mačo pabaigos likus žaisti vos 30 sek., kai taip pat pakeitė vartininkę aikštės žaidėja ir sugebėjo susikurti progą įvarčiui pelnyti.

A grupėje grumsis Diuseldorfo „Dusseldorfer“ (Vokietija), Prahos „Slavia“ (Čekija), Utrechto „Kampong“ (Olandija) ir „Minsk“ (Baltarusija) klubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją