Antienos kulšelės confit


Receptas 4 žmonėms

Reikės:

  • 4 vnt. antienos kulšelių
  • 30 g česnakų
  • juodųjų pipirų
  • 20 g jūros druskos
  • 5–7 vnt. gvazdikėlių
  • kelių šakelių šviežių čiobrelių
  • šakelės šviežių rozmarinų
  • 500 ml antienos riebalų

Gaminimas:

  1. Visus prieskoninius ingredientus sukapojame, pipirus sumalame ir tokiame marinate anties kulšeles marinuojame 12 val.
  2. Po to antieną nuplauname vandeniu, nusausiname ir dedame į troškinimo indą. Indas turi būti kaip tik kulšelių kiekiui, kad reikėtų kuo mažiau riebalų. Riebalus galima nukošti ir naudoti pakartotinai.
  3. Nusausinus kulšeles užpilti riebalais ir troškinti 2–2,5 val. 120°C temperatūroje.
  4. Po troškinimo mėsą galima atšaldyti ir kepti net ir kitą dieną. Kepame keptuvėje, jokių papildomų riebalų pilti nereikia.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)