Kviečiame suburti spalvotą ir kalėdinį bėgimą - pasipuošti kalėdine kepuraite, pirštinaitėmis, senelio barzdele ar kitokiu šventiniu akcentu. Viena iš nominacijų - šventiškiausio ir originaliausio bėgiko apranga. 

Renginį ves Kalėdų senelis, skambės šventiška muzika, bus vaišinama karšta arbata.

Šių metų bėgimas pasižymi didele gausa nominacijų pagal amžiaus grupes ir atskirose grupėse: 1 km distancija: iki 9, 10-11, 12-15, 16-18, 19 ir 39, 19 ir 34, 40-49, 35-49, 50-60, 50-60, 61 ir daugiau; Originaliausia apranga; jauniausias ir vyriausias bėgikas; gausiausiai dalyvavusi aukštoji mokykla, profesinė mokykla, gimnazija, vidurinė mokykla, organizacija; greičiausias bėgikas ir augintinis; 10 km distancija: vyrai ir moterys. Šių metų naujiena – greičiausio augintinio nominacija! Geriausi bėgikai bus apdovanoti rėmėjų prizais.

Šių metų naujiena – dvi trasos 1 km ir 10 km., todėl save galės išbandyti ir ilgesnes distancijas mėgstantys bėgikai. Šiais metais bėgimas vyks nauja trasa Klaipėdos senamiestyje, bėgikai startuos nuo Lietuvos verslo kolegijos (Turgaus g. 21).

Bėgimas vyks 2014 m. gruodžio 14 d., jau šį sekmadienį. Registracija vyks nuo 12 val., starto pradžia - 14 val. Starto ir registracijos adresas – Lietuvos verslo kolegija, Turgaus g. 21, Klaipėda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją