Kaskart pasigirsta pranešimai apie sulaikomus įspūdingus narkotikų kiekius ir jų pardavėjus, vogtų automobilių realizuotojus ar kitais nusikaltimais besivertusius asmenis, kurie galiausiai ilgiems metams patenka už grotų. Taigi, Lietuvos kriminalinė „publika“ vis dažniau renkasi šalis, kuriose gyvena kur kas labiau atsipalaidavę. Jie tenai toliau verčiasi neteisėta veikla, nes tose šalyje gyvena daugiau žmonių, o vietinei teisėsaugai vis dar nepavyksta perprasti banditiškai mąstančių lietuvių mentaliteto.

Visi masiškai važiuoja į Ispaniją

Vis dažniau kalbama, kad lietuviai noriai traukiasi ne tik iš gimtinės, bet ir niūresniais orais garsėjančių tokių Europos šalių, kaip ankstesniais laikais pamėgtos Jungtinės Karalystės, Norvegijos ar Airijos. Tačiau jie nesugrįžta į gimtinę, o persikelia į saulėtos Ispanijos regionus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)