Vaidmeniu seriale „Draugai“ („Friends“) labiausiai pagarsėjusi žvaigždė anksčiau buvo įsitikinusi, kad nepriekaištingą fizinę formą gali garantuoti tiktai kasdienės ypač intensyvios kardiotreniruotės, tačiau dabar jos požiūris – visai kitoks.

Porą pastarųjų metų J. Aniston renkasi ilgalaikį poveikį žadančias ir mažiau streso kūnui sukeliančias treniruotes, rašo „The Sun“.

Aktorė jas pamėgo susidomėjusi sveikatingumo centro „Pvolve“ pasiūlytu metodu, t. y. treniruočių technika, realizuojama naudojant visą kūną įdarbinantį pasipriešinimą sukeliantį inventorių, pvz., pripučiamus kamuolius, pasipriešinimo juostas, gumas ir kt.

Visiškai neseniai J. Aniston tapo „Pvolve“ partnere.

Su sveikatingumo centro propaguojama kryptimi prieš dvejus metus susipažinusi aktorė susisiekė su įmonės treniruočių instruktore Dani Coleman ir užsiregistravo keliems užsiėmimams.

Vėliau, kalbėdama su „Business Insider“ ir komentuodama aktorės susidarytą įspūdį, D. Coleman pasakė: „Ji tuojau pat suprato, kad nereikia prievartauti kūno, nors daugelis iš mūsų būtent tai ir daro per treniruotes.“


„Kadangi buvau šokėja, visada galvojau, kad sportuojant kūną reikia privesti iki skausmo. Vis dėlto taip daryti negalima“, – pridūrė trenerė.

Dabar D. Coleman – J. Aniston trenerė. Jos vedamos treniruotės vyksta du–tris kartus per savaitę aktorės namuose. D. Coleman sutiko papasakoti, kokio tipo pratimus J. Aniston tenka atlikti, ir patikino, kad aktorė ypač uoliai dirba, kad atrodytų taip, kaip atrodo.

Maždaug valandą trunkančios treniruotės atitinka kūno dizaino ir kalorijų deginimo koncepciją ir apima jėgos, širdies raumens stiprinimo, taip pat mobilumą ir stabilumą didinančius pratimus.

Per treniruotes įdarbinamos visos raumenų grupės, tačiau daugiausia dėmesio skiriama šlaunims ir sėdmenims. Taip pat tenka atlikti kardio- ir kūno mobilumą gerinančius pratimus. Žinoma, neapsieinama ir be „lentų“.

Pasak D. Coleman, J. Aniston sąžiningai dirba per kiekvieną užsiėmimą ir nesistengia išsisukti net nuo didžiausių iššūkių.

J. Aniston, savo ruožtu, džiaugiasi įgijusi naują požiūrį į sportą ir giria D. Coleman už tai, kad įkvepia ją dirbti maksimaliai kokybiškai ir efektyviai.

„Dani ateina pas mane ir mudvi pradedame treniruotę. Manau, kad tai puiku. Šitoks formatas visada pateikia iššūkių, kadangi iš karto gaunu pastabas. Dani tuojau pat mane pataiso, jei bent šiek tiek nuleidžiu pečius ar pan., nes tai labai svarbu“, – sako J. Aniston.

Per kitą interviu aktorė nurodė, kad permąstyti savo treniruočių režimą ją privertė nugaros trauma, kurią patyrė iš tiesų intensyviai sportuodama.

„Teko persiorientuoti. Anksčiau be galo sunkiai dirbdavau. Manydavau, kad kardiotreniruotė turi trukti 45 minutes arba valandą, kitaip anokia čia treniruotė. Visgi taip elgiantis, kūnas patiria stresą ir perdega, o kas gi šito siekia?“ – retoriškai klausia ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)