Produktai:

  • 4 stiklinės baltojo sausojo vyno („Rieslieng“ tipo)
  • 4 stiklinės obuolių sidro
  • 1/8 šaukštelio malto cinamono
  • žiupsnelis maltų gvazdikėlių
  • žiupsnelis kardamono
  • medaus (pagal skonį)
  • citrinos griežinėlių papuošimui

Kaip gaminti:

  1. Į vidutinio dydžio puodą supilkite vyną, sidrą, suberkite prieskonius.
  2. Kaitinkite gėrimą ant silpno kaitrumo viryklės, jokiu būdu neužvirinkite.
  3. Įdėkite medaus, išmaišykite. Supilstykite į puodelius ar storo stiklo stiklines, papuoškite citrinos riekelėmis.
  4. Patiekite karštą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)