Vynas


6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian Luca Demarco. Iš Italijos kilęs šefas džiaugėsi galėdamas lietuviams...
Trys baristos patarimai, padėsiantys pajusti kavos skonių puokštę
2016 m. lapkričio 30 d. 16:13
Ar žinojote, kad kava turi 800 poskonių, du kartus daugiau nei vynas? „Coffee Inn“ tinklo kavos specialistė Akvilė Armonaitė neseniai su kolegomis grįžusi...
Svarbiausias itališkų švenčių elementas – šeimyniška atmosfera
2016 m. lapkričio 30 d. 16:07
Tradicinių itališkų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas...
Trankiai į scenas sugrįžęs K. Kerbedis gerbėjams turi grandiozinių naujienų  (14)  
2016 m. lapkričio 30 d. 10:36
Vasario ir kovo mėnesį didžiausiose Lietuvos arenose savo ypatingus koncertus surengs...
Prekės ženklą atnaujinusi „Alita” nusitaikė ir į Kinijos rinką  (1)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:34
Prekės ženklą atnaujinusi „Alita” tikisi sustiprinti pozicijas Lietuvoje ir atrasti...
Kalėdinėje mugėje – virš 100 kūrėjų ir tūkstančiai dovanų idėjų
2016 m. lapkričio 30 d. 00:00
Gruodžio 22-23 d., likus porai dienų iki Kalėdų, menų fabrikas „Loftas“ jau trečius metus kvies į „paskutinės minutės“ Kalėdinę dizaino mugę...
Kalėdos (II). Gurmaniškos prancūzų šventės
2016 m. lapkričio 29 d. 00:11
Kalėdų karštinė Prancūzijoje prasideda anksti. Vos įpusėjus spaliui, pašto dėžutes užtvindo reklaminiai lankstinukai su kalėdinių dovanų...
Kalėdos (I). Vokiečiai dar iki švenčių stengiasi sukurti tikrą pasaką
2016 m. lapkričio 29 d. 00:10
Kalėdos – bene laukiamiausia šventė. Kaip jas švenčia ir kokių tradicijų...
Lai kalėdiniai nuotykiai namie prasideda!: susikurkite šventinį padėklą
2016 m. lapkričio 28 d. 10:23
Per Kalėdas nori nustebinti draugus? Kalėdinis vynas ant... Ne, ne stalo. Ant nuotraukų...
7 receptai su grybais, kuriuos verta išbandyti jau dabar
2016 m. lapkričio 26 d. 16:14
Grybų sezonas šiemet buvo ypač gausus ir sėkmingas: jų šaldytų, marinuotų,...
Gąsdina masiniu nusinuodijimu: svaiginasi gėrimu, kuriame gali būti ir labai pavojingų medžiagų  (275)
2016 m. lapkričio 24 d. 20:37
Maždaug kas penktas išgeriamas stipraus alkoholio butelis yra pagamintas nelegaliai ir išvirtas kažkur miškuose. Specialistai įsitikinę, kad su naminuke...
Namas Danijoje, kuriame tobulai sukurtas šventinis scenarijus  (13)
2016 m. lapkričio 22 d. 16:06
Žiemos švenčių proga lankomės Danijoje, dizainerių ir prekių ženklo „Bloomingville“ įkūrėjų Betinos ir Simono Stampų namuose, – istorinės...
Lietuvių elgesys prie stalo: jei ne sovietmetis, dabar valgytume kaip tikri bajorai  (221)
2016 m. lapkričio 21 d. 22:15
Kai kurios visiems priimtinos gero elgesio užstalėje taisyklės mus pasiekia dar iš...
„McCann” iššūkis – kasmet kitokia „Božolė” pakuotė
2016 m. lapkričio 19 d. 12:32
Reklamos agentūra „McCann Vilnius” kasmet meta sau kūrybinį iššūkį sugalvoti kaip...
Sostinės Bernardinų sodo pašonėje kyla naujas statinys  (50)
2016 m. lapkričio 18 d. 16:29
Sostinės Bernardinų sodą lankantys gyventojai ar pro šalį pravažiuojantys gyventojai...
Vynuogynų keliais po rudenėjančią Burgundiją  (5)
2016 m. lapkričio 18 d. 11:12
Aukso šlaitais upių pakrantės Burgundijoje vadinamos ne veltui. Iš tolo geltonuoja rudeniškai nugeltę vynuogių lapai, auksu nudažydami visą vietovę. Tik...
Prancūziškoje fiestoje Vilniuje – būriai garsių svečių  (29)
2016 m. lapkričio 17 d. 19:07
Kasmet trečiąjį lapkričio ketvirtadienį visame pasaulyje švenčiama Jauno vyno šventė. Vilniuje tradiciškai šią šventę rengia ir šimtus svečių...
Laikai, kai prie stalo buvo daromi sveiku protu nesuvokiami dalykai: iš čia ir įprotis sudaužti taurėmis  (36)
2016 m. lapkričio 15 d. 11:35
„Tamsieji amžiai“ – būtent taip dažnai apibūdinami viduramžiai. Nors šis...
L. Cohenas: tarp Talmudo Vilkaviškyje ir zeno Los Andžele  (24)
2016 m. lapkričio 15 d. 07:03
Pirmą kartą išgirdau jo žemą kerintį balsą 1989 metais pas draugus per vakarėlį...
Dažniausios kvepalų naudojimo klaidos  (4)
2016 m. lapkričio 14 d. 00:01
Kai kuriuos rytinių ritualų etapus galima be didesnės širdies graužaties praleisti, o...
Atėjus D. Trumpui, Baltųjų rūmų gyventojų valgiaraštis gali smarkiai pasikeisti  (8)
2016 m. lapkričio 10 d. 16:36
Neišvengiamos permainos laukia oficialios JAV prezidento rezidencijos – Baltųjų rūmų – gyventojų, kai joje ateinančių metų sausį įsikurs...
Kodėl man bet kokios kalbos apie raukšles atrodo juokingos  (4)
2016 m. lapkričio 10 d. 00:00
Metams bėgant tampu vis vertingesnė, kaip geras vynas. Taip, aš senstu, bet mėgaujuosi šiuo procesu. Pirmąją gyvenimo dalį tavo veidas – tai, kokia gimei,...
Priežastys, kodėl neturite holivudinės šypsenos  (14)
2016 m. lapkričio 7 d. 16:32
Sutikite, graži šypsena yra žmogaus vizitinė kortelė. Dar geriau, kai ją puošia...
Su vaikinu susipažinusi mergina tik po antrojo pasimatymo pamatė jo tikrąjį veidą  (50)
2016 m. lapkričio 6 d. 16:40
Esu žmogus, kuris mėgsta aplinkinių dėmesį ir komplimentus, todėl visada stengiuosi...
Vyrų dėmesiui: dešimt populiariausių ir kvailiausių mitų apie moterų orgazmą  (7)
2016 m. lapkričio 4 d. 10:17
Moterų orgazmas yra gana paslaptingas dalykas. Daug kas apie jį iki šiol neaišku. Per...
6 dalykai, kuriuos reikia žinoti prieš verdant sriubą  (3)
2016 m. lapkričio 2 d. 09:59
Norint išvirti skanią, sodraus ir išbaigto skonio sriubą, vien druskos neužtenka.
Vyno sala Lietuvos pakrašty  (20)
2016 m. lapkričio 1 d. 00:00
Vyndario Raimundo Nagelės (48 m.) ūkyje jau išsirpo vynuogės , bet vyno dar laukia ilgas kelias – nuo rūsio iki stalo.
V. Landsbergis. Naujas etapas, naujas laikotarpis  (401)
2016 m. spalio 31 d. 14:46
Tikrai svarbiau susidėstyti likusiems antroje vietoje, ką ir kaip veiksime naujame...
Štai kaip reikia gaminti bet kokią mėsą: slapti ingredientai dieviškam patiekalui  (4)
2016 m. spalio 30 d. 00:00
Išsirinkti gerą mėsos gabalą yra tikras menas: reikia anksti ryte ateiti į turgų,...
Menininkė E. Grėbliauskaitė: maištauti nėra lengva  (2)
2016 m. spalio 27 d. 10:04
Podiumu ji žengia vos du kartus per metus. Vadybos projektai jos irgi nebedomina. Vilniaus...