Nufilmuokite, kaip gaminate mėgstamus savo pusryčius, ir receptą atsiųskite mums patogiai įkeldami jį į mūsų sistemą arba naudodamiesi „WeTransfer“ sistema siųskite adresu maistas@delfi.lt, nepamiršę pavadinime įrašyti „Pusryčių konkursas“.

Apie prizą daugiau sužinoti galite čia.

Naminiai varškės sūreliai

Reikės:

200 g liesos varškės
1 a. š. kakavos
maždaug 3 v. š. riešutų sviesto
cukraus pagal skonį
apie 40 g kambario temperatūros sviesto
plytelės juodojo šokolado

Gaminimas:

Garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą. Į ištirpintą šokoladą sudėkite sviestą ir kakavą. Maišykite, kol ištirps sviestas ir masė taps vientisa.

Tuomet ištirpusia šokolado mase padenkite pasirinktas silikonines formeles. Padengę įdėkite jas stingti į šaldytuvą arba šaldiklį.

Kol glaistas stingsta, paruoškite pagrindinę sūrelių masę. Į elektrinį truntuvą sudėkite varškę, cukrų ir riešutų sviestą ir gerai viską ištrinkite iki kreminės konsistencijos.

Varškės masę sudėkite į šokoladu padengtas formeles. Ant viršaus užtepkite likusį šokolado glaistą. Dėkite sūrelius į šaldytuvą 2–3 valandoms, o po to atsargiai išimkite iš formelių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)