Pusryčiai – įprastai dienos pradžioje (iki vidurdienio) valgomas patiekalas kartu su šaltu ar karštu gėrimu. Pusryčiams patiekiamo maisto ir gėrimų įvairovė įvairiose šalyse yra susijusi su tam tikromis tradicijomis ir papročiais.
Gardžiausius pusryčių receptus rasite čia.
Silkę pataluose ruošia kiekviena šeimininkė ir šeimininkas ir kiekvienas receptą gali koreguoti savaip. Šis receptas, ko gero, yra arčiausiai...
Jogurtinis padažas tiks ruošiant salotas, prie mėsos patiekalų . o paruošti labai paprasta. Šis jogurtinis padažas patisk ir gurmanams.
Taip, dešrainis tinka ne tik iškyloms. Tai – puikus pusryčių pasirinkimas. Dešrainį patiekite dar šiltą.
Nežinau, ar žmonės pradėjo vis labiau atrasti Siciliją ir keliones į šią salą, ar čia tik tarp mano pažįstamų taip. Tačiau pagyvenusi ten...
Pita – Vidurio Rytų ir Viduržemio jūros regiono duona . Jas galima valgyti vienas, su mėsos ir daržovių patiekalais. Pitas, kadangi kepant...