pusryčiai

pusryčiai

Pusryčiai – įprastai dienos pradžioje (iki vidurdienio) valgomas patiekalas kartu su šaltu ar karštu gėrimu. Pusryčiams patiekiamo maisto ir gėrimų įvairovė įvairiose šalyse yra susijusi su tam tikromis tradicijomis ir papročiais.

Gardžiausius pusryčių receptus rasite čia.

Silkė pataluose – ne tik šventėms

Silkę pataluose ruošia kiekviena šeimininkė ir šeimininkas ir kiekvienas receptą gali koreguoti savaip. Šis receptas, ko gero, yra arčiausiai...

Jogurtinis agurkų padažas – patiks ir gurmanams

Jogurtinis padažas tiks ruošiant salotas, prie mėsos patiekalų . o paruošti labai paprasta. Šis jogurtinis padažas patisk ir gurmanams.

Pusryčių dešrainis, kurį paruošite namuose per 10 minučių

Taip, dešrainis tinka ne tik iškyloms. Tai – puikus pusryčių pasirinkimas. Dešrainį patiekite dar šiltą.

Lietuvė pasidalijo 6 praktiškais patarimais keliaujantiems į Siciliją: tai žinodami, išvengsite nepatogių situacijų

Nežinau, ar žmonės pradėjo vis labiau atrasti Siciliją ir keliones į šią salą, ar čia tik tarp mano pažįstamų taip. Tačiau pagyvenusi ten...

Pita – kaip išsikepti Viduržemio jūros regiono duoną

Pita – Vidurio Rytų ir Viduržemio jūros regiono duona . Jas galima valgyti vienas, su mėsos ir daržovių patiekalais. Pitas, kadangi kepant...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė, laida „Delfi interviu“, parengė Simona Voveriūnaitė

Po šokiruojančių išpuolių mokyklose pastebi netikėtą fenomeną, kas vyksta su tėvais  (8)