Šis receptas – iš tinklaraščio lieknosbites.lt.

Reikės:

2 stiklinių virtų avinžirnių

1 kiaušinio

2 v. š. grikių miltų

1 svogūno

1/2 morkos

pipirų

druskos

1 v. š. ghee sviesto

Gaminimas:

Smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką pakepkite su ghee sviestu.
Avinžirnius maistiniu smulkintuvu sumalkite iki vientisos masės. Įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, keptas, atvėsusias daržoves, druską, pipirus. Viską labai gerai išmaišykite.
Šlapiomis rankomis formuokite kepsniukus ir juos kepkite keptuvėje su ghee sviestu. Tegul apskrunda abi pusės.
Labai skanu šiuos kotletukus valgyti su graikišku jogurtu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)