Kotletai (pranc. côtelette, iš pranc. côte 'šonkaulis') – mėsos ar maltos mėsos patiekalas. Formuojamas plokščias apvalios ar ovalo formos. Kotletais galima vadinti panašia technologija gaminamus patiekalus iš kitų produktų (žuvies, paukštienos, ryžių, grybų, bulvių ir kt.).
Taip, kotletus galime kepti ne tik iš mėsos, tačiau ir iš kruopų, daržovių ar grybų. Skoniu nė kiek nenusileidžia mėsiškiems. Kotletus...
Kasdien mėgautis skaniu ir visaverčiu maistu nori daugelis, tačiau laiko gaminti pusryčius, pietus ar vakarienę užtenka ne visuomet. Tačiau tuo...
Brolius ukrainiečius palaikome kaip galime – lėšomis, fizine ar psichologine pagalba. Okupantai siekia Ukrainą nušluoti nuo žemės paviršiaus,...
Pasiilgote vištienos patiekalų , tačiau nesugalvojate, ką iš jos gaminti: virti, kepti ar troškinti? O ką daryt, jei visko, ką pagaminsite,...
Ši pora – išties sėkminga meilės Dievo partija. Vis tik, manau, Amūras gerai pasilinksmino juos vedžiodamas klaidžiais jausmų labirintais:...