kotletai

kotletai

Kotletai (pranc. côtelette, iš pranc. côte 'šonkaulis') – mėsos ar maltos mėsos patiekalas. Formuojamas plokščias apvalios ar ovalo formos. Kotletais galima vadinti panašia technologija gaminamus patiekalus iš kitų produktų (žuvies, paukštienos, ryžių, grybų, bulvių ir kt.).

Kotletai iš pievagrybių – nustebsite, kaip skanu

Taip, kotletus galime kepti ne tik iš mėsos, tačiau ir iš kruopų, daržovių ar grybų. Skoniu nė kiek nenusileidžia mėsiškiems. Kotletus...

Idėjos Velykų stalui: nuo tortilijų suktinukų, salotų iki unikalios receptūros paštetų

Kasdien mėgautis skaniu ir visaverčiu maistu nori daugelis, tačiau laiko gaminti pusryčius, pietus ar vakarienę užtenka ne visuomet. Tačiau tuo...

10 ukrainietiškos virtuvės receptų: išbandykite neišpasakyto gardumo autentiškus patiekalus (4)

Brolius ukrainiečius palaikome kaip galime – lėšomis, fizine ar psichologine pagalba. Okupantai siekia Ukrainą nušluoti nuo žemės paviršiaus,...

Gaminame iš vištienos: 13 vienas už kitą gardesnių patiekalų – sunku bus ir išsirinkti

Pasiilgote vištienos patiekalų , tačiau nesugalvojate, ką iš jos gaminti: virti, kepti ar troškinti? O ką daryt, jei visko, ką pagaminsite,...

Klaidūs jų meilės vingiai verti Holivudo dramos, o vestuves nuspręsta iškelti bityne

Ši pora – išties sėkminga meilės Dievo partija. Vis tik, manau, Amūras gerai pasilinksmino juos vedžiodamas klaidžiais jausmų labirintais:...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10