Produktai:

  • 100 g šviesiojo rudojo cukranendrių cukraus
  • 100 ml apelsinų sulčių (šviežių arba iš pakelio)
  • 250 g šviežių arba šaldytų spanguolių

Kaip gaminti:

  1. Į puodą supilkite sultis, suberkite cukrų, užkaiskite ant viryklės ir užvirinkite.
  2. Tada suberkite spanguoles ir virkite, kol spanguolės bus minkštos, bet nesuirs. Šaldytas spanguoles reikia pavirinti 5 min., šviežias – 8–10 min.
  3. Vėsdamas padažas sutirštės.
  4. Šaldytuve jis gali išbūti savaitę.
  5. Prieš patiekiant išimkite iš šaldytuvo, kad padažas sušiltų iki kambario temperatūros.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją