Sočios ir gaivios mango ir triušienos salotos

  • 1 prinokusio mango
  • 1 raudonojo svogūno
  • 250 g šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)
  • 2 trumpavaisių agurkų
  • gurmaniško majonezo
  • 50 g sausų arba 150 g išvirtų ryžių
  • Mėgstamų salotų lapų
  • Aliejaus
  • 1-2 skiltelių česnako
  • akmens druskos
  • juodųjų pipirų Tellicherry
  • Citrinos tarkuotos žievelės
  • Žiupsnelio saldžiosios paprikos


1. Ryžius išvirkite biriai.

2. Šviežią triušieną sudėkite į indą, suberkite paprikas, smulkintus česnakus, užberkite akmens druskos bei juodųjų pipirų. Viską apšlakstykite aliejumi ir gerai išmaišykite. Dėkite mėsą į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite gana stiprioje kaitroje.

3. Agurkus supjaustykite griežinėliais, mangą – kubeliais, raudonąjį svogūną – pusžiedžiais. Pasmulkinkite salotų lapų.

4. Į dubenėlį atskiromis krūvelėmis dėkite ryžius, salotų lapus, mangus, agurkus, svogūną, keptos triušienos gabaliukus ir gardinkite majonezu. Viską apibarstykite tarkuota citrinos žievele.

Sočios ir gaivios mango ir triušienos salotos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)