Triušiena


Sveikesnis Vienos kepsnys
2017 m. kovo 29 d. 00:01
Visi puikiai žinome, kad Vienos šniceliai yra kepami iš veršienos, bet gali būti ir pigesni variantai iš kiaulienos ar kalakutienos.
Šeimininkė atskleidžia paslaptį, kaip išvirti skanų sultinį  (10)
2017 m. vasario 10 d. 07:15
Sriuba bus skani, jei sultinys bus skanus ir skaidrus. Jį geriausia virti iš šviežios mėsos ar žuvies.
Kaip išsirinkti kokybišką mėsą  (97)
2017 m. vasario 4 d. 13:38
Sostinės Kalvarijų turguje mėsa prekiaujantys smulkūs verslininkai sako pastebintys,...
Kaip maitintis moterims po 40-ies  (14)
2017 m. sausio 22 d. 00:00
Daugybė moterų metams bėgant ima vis mažiau dėmesio skirti savo mitybai: vaikai jau...
Mažasis piemenėlių pyragas
2017 m. sausio 12 d. 11:00
Receptas skirtas labiau mažiesiems valgytojams, bet, patikėkite, puikiai tinka ir dideliems.
Kokosų stautas: ką iš jo gaminti ir prie ko derinti?
2016 m. gruodžio 15 d. 00:00
Žiema – puikus metas gurmaniškiems skonio atradimams ir įdomesnių skonių paieškoms. Vienu tokių šį sezoną gali tapti „Raudonų plytų“ alaus dirbtuvių...
Naminiai koldūnai su triušiena  (3)
2016 m. gruodžio 8 d. 00:00
Visada gamindavau su kiauliena ar vištiena, bet šį kartą naudojau nukaulintą ir sumaltą triušieną. Skanu.
Aplankius šaltukui – kraują kaitinantis paeljos receptas su vištiena  (10)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Šaltukui vis labiau gnybiant į nosį, norisi kuo greičiau grįžti į jaukius namus ir...
Lietuviai jau ruošiasi šventėms: ką perka  (18)
2016 m. gruodžio 1 d. 18:25
Lietuvos gyventojai jau gyvena švenčių nuotaikomis – tą atspindi prekybininkų...
Du vištienos receptai pagal Ruslaną Bolgovą
2016 m. lapkričio 13 d. 00:00
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su...
Skaniausi patiekalai žiemai pagal Ruslaną Bolgovą + 2 VIŠTIENOS RECEPTAI
2016 m. lapkričio 10 d. 10:49
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su šilta arbata rankoje skaityti knygą ar žiūrėti televizorių. Tačiau...
Šuolis nuo darbo po 16 val. per parą Ispanijoje iki nuosavo baro Vilniaus centre  (70)
2016 m. spalio 13 d. 21:45
„Į mūsų barą užsukę ispanai sako, kad čia skanu kaip pas mamą“, – dar pokalbio pradžioje nepasikuklino pasigirti verslininkas ir virtuvės šefas...
Grubią tėvų klaidą išduoda paprasčiausias kraujo tyrimas  (35)
2016 m. spalio 6 d. 22:30
Jaučiate silpnumą? Nėra apetito? Slenka plaukai, o gal svaigsta galva? Gali būti, kad...
Geriausiu Baltijos šalių jaunuoju šefu paskelbtas lietuvis  (2)
2016 m. rugsėjo 12 d. 14:34
Praėjusį savaitgalį Latvijos sostinėje Rygoje Baltijos šalių kulinarijos konkurse...
A. Užkalnis Italijoje negalėjo palikti restorano, gyrė koldūnus  (285)
2016 m. rugsėjo 4 d. 13:24
Tiksliau, ne visai koldūnus, o raviolius, tačiau apie tai dar papasakosiu.
A. Užkalnis restorane užsisakė tiek, kad po pietų vos rado automobilį  (350)
2016 m. rugpjūčio 21 d. 12:42
Gal jau esu pasakojęs apie tokį savo draugą Vytautą, kuris mane paprotino apie dienos pietus restorane, kuriame nėra dienos pietų, ir yra tik didkepsniai,...
Kai kuriuose darželiuose vaikai vis dar valgo šlamštą APKLAUSA  (6)
2016 m. rugpjūčio 5 d. 10:36
Ką valgo mūsų vaikai darželiuose, o ką jie iš tiesų turėtų valgyti? Ikimokyklinio amžiaus vaikų mitybos klausimus aptaria trys skirtingi šios srities...
Triušiena dar tik atranda kelią į pirkėjų namus  (27)
2016 m. rugpjūčio 3 d. 18:12
Nors triušių laikymo sąlygos nesudėtingos - triušininkystė Lietuvoje kol kas nėra...
Kraujo grupių dieta – sveikatos stiprinimas natūraliu būdu  (1)
2016 m. liepos 17 d. 00:10
Kai XX a. pabaigoje mokslininkai atrado 4 kraujo grupes, pradėta ieškoti su jomis...
Kepti bulvių paplotėliai su įdaru  (11)
2016 m. liepos 11 d. 00:15
Bulvių mėgėjams paplotėliai neabejotinai patiks. O skanus įdaras privers...
Gal ir jums jau metas laikytis šarminės dietos?  (1)
2016 m. liepos 11 d. 00:10
Šiuolaikiniai žmonės yra pernelyg surūgę: šarmų jų organizme yra mažai, o rūgščių – per daug. Pateikiame labiausiai rūgštinančių ir šarminančių...
Gardi ananasų dieta: – 2 kg per 2 dienas!  (6)
2016 m. liepos 4 d. 11:03
Šio nuostabaus vaisiaus gerbėjos tvirtina, kad ananase yra ypatingo fermento bromelaino, kuris paskatina greitesnį baltymų skaidymą ir įsisavinimą. Ananasas -...
Kai šeima valgydavo, Edita palikdavo virtuvę: taktikos, kurios padėjo sulieknėti  (81)
2016 m. birželio 19 d. 18:54
Su antsvor iu Edita Grunskienė kovoja jau ilgai. Dabar moteris tikina pasiekusi...
Savaitgalis Sankt Peterburge: ką būtina aplankyti Nueikite į restoraną, kur padavėjai dainuoja  (29)
2016 m. balandžio 1 d. 23:00
Petro Didžiojo miestas – tikras kūrybos šedevras. Caro Petro Didžiojo miestas...
Miestiečiai keliasi į kaimą ir tampa savo laiko šeimininkais  (175)
2016 m. kovo 28 d. 08:31
Tuštėjantį ir senstantį kaimą atranda pasaulio matę, sprangią emigracijos duoną...
Velykų vaišės padės atgauti jėgas: geriausi receptai  (4)
2016 m. kovo 26 d. 00:00
Seniau manyta, kad sotus pavasario atgimimo šventės stalas turėjo garantuoti ir turtingus metus. Be velykinių margučių ant jo privalėjo būti daug mėsiškų...
Aluje troškintas triušis
2016 m. kovo 16 d. 10:57
Kuo A. Užkalniui taip nepatiko Milanas?  (27)
2016 m. vasario 11 d. 11:56
DELFI publikuoja naujosios Andriaus Užkalnio knygos, „Užkalnio kelionės. Pavyduolių...
A. Užkalnis sename malūne rado tik pelnytai užmirštą praeitį  (275)
2016 m. sausio 17 d. 11:52
„Snaudžia malūnas prie kelio, saulė seniai vakaruos“ – toks galėtų būti...