Triušiena


Viena diena iš karalienės Elžbietos II gyvenimo: įpročiai, aistros ir pomėgiai  (15)
2017 m. birželio 25 d. 11:08
Ką karalienė Elžbieta II mėgsta pusryčiams? Kaip karalienė atsipalaiduoja nuo kasdienių rūpesčių? Kaip dažnai vyksta paprasti šilti šeimyniniai pietūs,...
Neatsispiria meilumui ir triušius perka ne tik maistui  (30)
2017 m. birželio 3 d. 17:42
Veisiejų turguje mėsiniais triušiais prekiaujanti ūkininkė iš Teizininkų kaimo Rita Opolskienė pastebi, kad Dzūkijos sodybose poilsiaujantys miestiečiai...
Trys geriausios dietos vyrams  (16)
2017 m. gegužės 31 d. 06:30
Greitas maistas ir pusgaminiai tapo tokia neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi, kad vien...
Malta iš arti: maltietiško triušio receptas ir garuose virta žuvis  (3)
2017 m. gegužės 25 d. 17:54
Kiekvienas keliautojas žino, tam kad susidarytum pilną šalies įspūdį, turi būtinai...
Dietologės patarimai, kaip sulieknėti nesilaikant drastiškų dietų
2017 m. gegužės 20 d. 00:15
Artėjant vasarai nemaža dalis mūsų susirūpina dėl savo figūros – o kaipgi reiks...
Virtuvės šefas pataria, kaip išsirinkti mėsą kepimui  (5)
2017 m. gegužės 13 d. 00:00
Gerokai užtrukęs pavasaris jau beldžiasi į duris, o kartu su juo – ir naujas lauko kepsnių sezonas. Ta proga žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas...
Grilio sezonas: kaip ant žarijų paruošti skaniausią kepsnį + RECEPTAS
2017 m. gegužės 6 d. 00:15
Gerokai užtrukęs pavasaris jau beldžiasi į duris, o kartu su juo – ir naujas lauko kepsnių sezonas.
Patarimai, kaip gardžiai paruošti triušieną, avieną ir antieną  (5)
2017 m. balandžio 3 d. 10:31
Nors tokia mėsa kaip aviena, triušiena ar antiena lietuviams pakankamai gerai pažįstama,...
Sveikesnis Vienos kepsnys  (7)
2017 m. kovo 29 d. 00:01
Visi puikiai žinome, kad Vienos šniceliai yra kepami iš veršienos, bet gali būti ir...
Šeimininkė atskleidžia paslaptį, kaip išvirti skanų sultinį  (11)
2017 m. vasario 10 d. 07:15
Sriuba bus skani, jei sultinys bus skanus ir skaidrus. Jį geriausia virti iš šviežios mėsos ar žuvies.
Kaip išsirinkti kokybišką mėsą  (97)
2017 m. vasario 4 d. 13:38
Sostinės Kalvarijų turguje mėsa prekiaujantys smulkūs verslininkai sako pastebintys, kad keičiasi pirkėjų skonis – gaminimui namuose jie vis dažniau perka...
Kaip maitintis moterims po 40-ies  (14)
2017 m. sausio 22 d. 00:00
Daugybė moterų metams bėgant ima vis mažiau dėmesio skirti savo mitybai: vaikai jau...
Mažasis piemenėlių pyragas
2017 m. sausio 12 d. 11:00
Receptas skirtas labiau mažiesiems valgytojams, bet, patikėkite, puikiai tinka ir dideliems.
Kokosų stautas: ką iš jo gaminti ir prie ko derinti?
2016 m. gruodžio 15 d. 00:00
Žiema – puikus metas gurmaniškiems skonio atradimams ir įdomesnių skonių paieškoms....
Naminiai koldūnai su triušiena  (3)
2016 m. gruodžio 8 d. 00:00
Visada gamindavau su kiauliena ar vištiena, bet šį kartą naudojau nukaulintą ir sumaltą triušieną. Skanu.
Aplankius šaltukui – kraują kaitinantis paeljos receptas su vištiena  (10)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Šaltukui vis labiau gnybiant į nosį, norisi kuo greičiau grįžti į jaukius namus ir susišildyti. Sušilti puikiai gali padėti pietietiški ritmai jūsų...
Lietuviai jau ruošiasi šventėms: ką perka  (18)
2016 m. gruodžio 1 d. 18:25
Lietuvos gyventojai jau gyvena švenčių nuotaikomis – tą atspindi prekybininkų...
Du vištienos receptai pagal Ruslaną Bolgovą
2016 m. lapkričio 13 d. 00:00
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su...
Skaniausi patiekalai žiemai pagal Ruslaną Bolgovą + 2 VIŠTIENOS RECEPTAI
2016 m. lapkričio 10 d. 10:49
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su...
Šuolis nuo darbo po 16 val. per parą Ispanijoje iki nuosavo baro Vilniaus centre  (70)
2016 m. spalio 13 d. 21:45
„Į mūsų barą užsukę ispanai sako, kad čia skanu kaip pas mamą“, – dar pokalbio pradžioje nepasikuklino pasigirti verslininkas ir virtuvės šefas...
Grubią tėvų klaidą išduoda paprasčiausias kraujo tyrimas  (35)
2016 m. spalio 6 d. 22:30
Jaučiate silpnumą? Nėra apetito? Slenka plaukai, o gal svaigsta galva? Gali būti, kad tai – anemijos (mažakraujystės) požymiai, kuriuos paneigtų ar...
Geriausiu Baltijos šalių jaunuoju šefu paskelbtas lietuvis  (2)
2016 m. rugsėjo 12 d. 14:34
Praėjusį savaitgalį Latvijos sostinėje Rygoje Baltijos šalių kulinarijos konkurse...
A. Užkalnis Italijoje negalėjo palikti restorano, gyrė koldūnus  (285)
2016 m. rugsėjo 4 d. 13:24
Tiksliau, ne visai koldūnus, o raviolius, tačiau apie tai dar papasakosiu.
A. Užkalnis restorane užsisakė tiek, kad po pietų vos rado automobilį  (350)
2016 m. rugpjūčio 21 d. 12:42
Gal jau esu pasakojęs apie tokį savo draugą Vytautą, kuris mane paprotino apie dienos...
Kai kuriuose darželiuose vaikai vis dar valgo šlamštą APKLAUSA  (6)
2016 m. rugpjūčio 5 d. 10:36
Ką valgo mūsų vaikai darželiuose, o ką jie iš tiesų turėtų valgyti? Ikimokyklinio amžiaus vaikų mitybos klausimus aptaria trys skirtingi šios srities...
Triušiena dar tik atranda kelią į pirkėjų namus  (27)
2016 m. rugpjūčio 3 d. 18:12
Nors triušių laikymo sąlygos nesudėtingos - triušininkystė Lietuvoje kol kas nėra labai populiari, tačiau, ekspertų vertinimu, ši sritis turi nemažai...
Kraujo grupių dieta – sveikatos stiprinimas natūraliu būdu  (1)
2016 m. liepos 17 d. 00:10
Kai XX a. pabaigoje mokslininkai atrado 4 kraujo grupes, pradėta ieškoti su jomis...
Kepti bulvių paplotėliai su įdaru  (11)
2016 m. liepos 11 d. 00:15
Bulvių mėgėjams paplotėliai neabejotinai patiks. O skanus įdaras privers...
Gal ir jums jau metas laikytis šarminės dietos?  (1)
2016 m. liepos 11 d. 00:10
Šiuolaikiniai žmonės yra pernelyg surūgę: šarmų jų organizme yra mažai, o...