Siūlome peržvelgti toliau pateiktas rekomendacijas iš portalo recipes.timesofindia.com, padėsiančias suprasti, kokių produktų geriau vengti, atsižvelgiant į savo Zodiako ženklą.

Avinas. Avinai – nuotykių mėgėjai, be to, iš prigimtis energingi, todėl jiems tikrai nebūtina litrais siurbti kavos. Nerekomenduotinas ir alkoholis, taip pat gausiai aštriais prieskoniais gardinti valgiai: tokie produktai gali išprovokuoti rėmenį arba alergines odos reakcijas.

Jautis. Jaučiai išsiskiria tvirta fiziologija ir puikiu apetitu, bet jiems reikėtų vengti daug angliavandenių turinčio maisto, pavyzdžiui, šokolado.

Dvyniai. Dvyniai prasčiau pasijunta nuo kavos, gaminių su mielėmis ir šakniavaisinių daržovių. Taip pat vertėtų vengti tradicinių mišrainių ir ant grotelių kepto maisto.

Vėžys. Jei jūsų Zodiako ženklas – Vėžys, prasčiausiai organizmas sureaguoja į aštrų maistą: aštrius troškinius, vasabius ir pan. Kadangi jums būdingas emocinis valgymas, geriau po ranka neturėti riebaus, gausiai sūdyto ir rafinuotu cukrumi saldinto maisto.

Liūtas. Aštrūs patiekalai ne patys tinkamiausi ir Liūtams. Tas pats pasakytina ir apie pieno produktus, kadangi juos suvirškinti – tikras iššūkis Liūtų virškinimo sistemai.

Mergelė. Mergelių virškinimo traktą neigiamai veikia riebus ir sunkus maistas, kuriam dažnai priskiriami pieno produktai ir šokoladas.

Svarstyklės. Šio Zodiako ženklo atstovai išsiskiria sveika fiziologija, bet gali turėti jautresnius inkstus, todėl jiems nerekomenduotini gazuoti gėrimai, alkoholis ir rafinuotas cukrus.

Skorpionas. Tabu turėtumėte laikyti raudoną mėsą ir alkoholį: jie gali ne tik apsukinti virškinimo sistemos darbą, bet ir pabloginti psichologinį nusiteikimą. Taip pat derėtų vengti riebių patiekalų ir gaminių su mielėmis.

Šaulys. Šauliams dažnokai tenka kovoti su antsvoriu, todėl geriau susilaikyti nuo šokolado, padažų ir cukraus. Tokie produktai kaip medus, bananai ir avižų košė taip pat nėra geriausias pasirinkimas.

Ožiaragis. Silpnoji Ožiaragių vieta – tai kaulai ir dantys, todėl jiems reikia pasistengti suvartoti kuo daugiau kalcio turinčių produktų, o vengti – sūdyto maisto, šokolado ir uždegimus skatinančių produktų.

Vandenis. Vandeniai – nestabilios nuotaikos asmenybės, todėl turėtų vengti maisto, nuo kurio nuotaika lengvai subjūra – nesveikų užkandžių ir gazuotų gėrimų. Taip pat reikėtų susilaikyti nuo širdies darbą sunkinančių produktų – tokių, kuriose daug druskos, riebalų ir cukraus.

Žuvys. Žuvis ganėtinai traukia alkoholis – kartais tas potraukis nugali saiko jausmą, bet kaip tik alkoholio šio Zodiako ženklo atstovams reikėtų vengti. Taip pat patartina atsisakyti riebių, su mielėmis gamintų ir sūrių valgių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)