„Parduotuvėse arbatos dažnai yra senos, ne iš pačių geriausių plantacijų. (...) Tad reikia taisyklingai pasirinkti arbatžoles. Vanduo neturi būti užvirintas. Be to, arbata neturi būti ilgai plikinama – apie 3 minutes“, – teigia R. Bernotas bei prideda, kad vanduo turi būti minkštas. Pavyzdžiui, Vilniuje naudojamas vanduo arbatos ruošimui yra tinkamas.

Pats arbatos ruošimas, anot eksperto, užtrunka apie 10 minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)