arbata

arbata

Arbata – gėrimas, ruošiamas iš džiovintų kininio arbatmedžio (Camellia sinensis), Camellia assamica arba jų hibridų lapų ir pumpurų, kelioms minutėms užpylus juos karštu vandeniu.

Vaistų neprireiks: 3 maisto produktai, kurie numalšins skausmą (6)

Patiriant dantų, sąnarių ar galvos skausmą nebūtina griebtis vaistų, jei namuose turite kelis jį malšinančius maisto produktus, LRT TELEVIZIJOS...

Itin nuožmus diktatorius savo aukų ramybėje nepaliko net po kankinančios mirties (127)

Idi Aminas ne be pagrindo įtraukiamas į nuožmiausių pasaulio diktatorių sąrašą. Tai aštuonetą metų Ugandą valdęs despotas, kurio teroras,...

Naujas rekordas sostinėje – tiek kalėdiškai persirengusių bėgikų Vilnius dar neregėjo raskite save nuotraukų galerijoje (39)

Vienas ilgiausių tradicijų Lietuvoje turintis „Eurovaistinės Kalėdinis bėgimas“ šiemet sulaukė rekordinio kiekio dalyvių. Bėgti 43-iąjį kartą...

Peršalus neskubėkite gerti vaistų: įvardijo 5 žoleles, galinčias efektyviai pagydyti receptai (27)

Vos pajutę pirmuosius peršalimo simptomus – perštinčią gerklę, kimimą, nemalonų kosulį – daugelis skuba pirkti vaistų. Neskubėkite!...

7 raudonosios arbatos privalumai (15)

Raudonoji ( rooibo s) arbata – tai raudonoji žolelių arbata, gaminama iš fermentuotų siauralapio raibsteglio (Aspalathus linearis) lapų. Šis...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10