4 stambiai pjaustytos vištienos krūtinėlės be odelių,
1 šaukštas su žiupsneliu druskos ir pipirų sumaišytų miltų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
gabalėlis sviesto,
1 smulkintas svogūnas,
300 ml vištienos sultinio,
16 per pusę perpjautų šparagų,
5 šaukštai grietinės,
1 šaukštas smulkintų peletrūnų
Gaminimo būdas:
1. Vištienos gabalėlius pabarstykite miltais. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą, sudėkite vištieną ir apkepkite, kol parus. Suberkite svogūnus, pakepinkite dar 2 min, supilkite sultinį. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir kaitinkite 15 min.
2. Suberkite šparagus. Uždenkite ir kaitinkite 5 min, kol suminkštės. Įmaišykite grietinę ir peletrūnus, pagardinkite druska ir pipirais, nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
Skanaus!