4 stambiai pjaustytos vištienos krūtinėlės be odelių,
1 šaukštas su žiupsneliu druskos ir pipirų sumaišytų miltų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
gabalėlis sviesto,
1 smulkintas svogūnas,
300 ml vištienos sultinio,
16 per pusę perpjautų šparagų,
5 šaukštai grietinės,
1 šaukštas smulkintų peletrūnų

Gaminimo būdas:

1. Vištienos gabalėlius pabarstykite miltais. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą, sudėkite vištieną ir apkepkite, kol parus. Suberkite svogūnus, pakepinkite dar 2 min, supilkite sultinį. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir kaitinkite 15 min.

2. Suberkite šparagus. Uždenkite ir kaitinkite 5 min, kol suminkštės. Įmaišykite grietinę ir peletrūnus, pagardinkite druska ir pipirais, nukelkite nuo ugnies ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją