1 višta,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
50 g supjaustytos pančetos,
1 smulkiai pjaustytas svogūnas,
125 ml baltojo vyno,
4 pomidorai,
225 ml vištienos sultinio,
druska ir pipirai.

Gaminimo būdas:

1. Vištą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į 8 dalis. Įtrinkite druska ir pipirais. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kelias minutes pakepinkite pančetą bei svogūnus. Tada sudėkite vištienos gabalėlius ir juos pakepinkite iš visų pusių (3-4 min). Supilkite vyną ir pakaitinkite dar 5 min.

2. Nulupkite pomidorus, supjaustykite juos į 4 dalis, išskobkite sėklas ir supjaustykite mažais gabalėliais. Suberkite į keptuvę su vištiena ir užpilkite sultiniu. Uždenkite ir 30-40 min troškinkite ant nedidelės ugnies. Pagardinkite druska bei pipirais ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją