Kaip gaminti

1. Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais (apie 2,5 cm). Svogūnus, imbiero šaknį, česnakus nulupkite, smulkiai supjaustykite. Žemės riešutus kelioms minutėms pamerkite į šaltą vandenį. Paskui vandenį nupilkite, riešutus nusausinkite.

2. Keptuvėje įkaitinkite 0,5 šaukštelio aliejaus, 1 min. pakepkite jame riešutus. Tuomet sudėkite juos ant pjaustymo lentos ir peiliu susmulkinkite.

3. Į keptuvę aukštais kraštais supilkite likusį aliejų, apkepkite svogūnus, imbiero šaknies gabalėlius ir česnako gabalėlius. Kepkite vis maišydami 2 min. Paskui išimkite, sudėkite į dubenį su žemės riešutais.

Sudėkite į keptuvę vištieną ir pavartydami kepkite apie 8 min. Tada vėl sudėkite į keptuvę žemės riešutus, svogūnus, česnakus, apibarstykite cukrumi ir 1 min. pakepkite. Supilkite aštrų padažą, kokosų pieną, sudėkite sviestą. Išmaišykite, 4 min. pakepkite. Galiausiai įberkite druskos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)