Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Jennifer paisė, ką deda į burną, dar tada, kai nebuvo populiari. Žinoma, ji išbandė begales dietų, tačiau, kad atrastų tokią, kuri gerai veiktų savijautą ir dailintų figūrą, jai prireikė nemažai metų.

Galbūt žymios aktorės atrastas receptas tiks ir jūsų filosofijai bei kūno ląstelėms.

Taigi pastaruoju metu serialo „Draugai" žvaigždė maitinasi taip: beveik pusę jos valgiaraščio sudaro vaisiai ir daržovės, trečdalį  liesa jautiena ir neriebi vištiena arba kalakutiena. Visa kita  augaliniai riebalai, įtraukiant ir alyvuogių aliejų.

Jennifer visiškai nevartoja alkoholio, kepinių, makaronų, kofeino, ryžių, bulvių ir konservuoto maisto.

Nuotr. AOP

Jei norite ne išlaikyti esamą kūno svorį, o jo šiek tiek numesti, tai štai koks Jennifer Aniston siūlomas meniu dviems dienoms:

1 diena

Pusryčių sukirskite liesos varškės su vaisiais. Idealiai tiks apelsinai, kiviai ir obuoliai.

Pietums pasigaminkite daržovių salotų ir išsivirkite žuvies filė.

Vakarienei  neriebi mėsa (jautiena, veršiena, vištiena, kalakutiena ar triušiena), ne daugiau kaip 100 gramų, daržovių sultinys ir vaisiai.

2 diena

Pusryčiai jau stipresni  vištienos krūtinėlė, neriebus sūris ir rupi duona.

Pietums valgykite mėgstamą neriebią mėsą su pupelėmis.

Vakarienė  daržovių ir tuno salotos.

Jau pastebėjote, kad patiekalai tikrai įvairūs, sotūs, taigi porcijos turėtų būti nedidelės  iki 100 gramų kiekvieno produkto. Vienoms dviejų dienų užteks, kad numestų nereikalingą kilogramą ir geriau jaustųsi. Kitoms – teks ilgiau maitintis pagal šį valgiaraštį. 

Nors ši dieta nėra alinanti, tačiau, jei nuspręsite ją išbandyti, pasitarkite su savo šeimos gydytoju. Taip pat nepamirškite: kasdien būtina išgerti kelis litrus vandens ir sportuoti.