meniu

64 straipsnių

Kornelija Mykolaitytė

Nuo vienos parduotuvės pradėtą verslą pasvalietė Vida Varnaitė išaugino į penkis rajonus apimantį 39 parduotuvių tinklą. „Stengiamės, kad tai nebūtų eilinė kaimo parduotuvė, kad žmonės rastų viską, kas reikalinga“, – pasakoja ji. Verslininkė 2017 metais įžengė ir į maitinimo verslą, kurį vysto kartu...

Dovilė Barvičiūtė

Itališka lazanija, troškinta jautiena, kepta kalakuto filė, įvairūs padažai, bulvių košė su natūraliu pienu ir sviestu, špinatų sriuba, salotos, cepelinai, naminė gira – štai tokiais ir kitais patiekalais maitinami Panevėžyje esančių Šv. Juozapo globos namų gyventojai. Negana to, kad valgiaraštyje į...

Vilniaus prekybos centre „Europa“ bus atidaryta naujos kartos maisto aikštė su integruota kulinarijos erdve. Į laisvalaikio ir restoranų zonos pirmajame aukšte įrengimą bei prekybos centro vidaus interjero atnaujinimo sprendimus planuojama investuoti 3 mln. eurų. Beveik 800 kv. m aikštės plote įsiku...

Specialus projektas „Vilnius 700“

2023 m. laukia istorinis įvykis – Vilniaus 700 metų jubiliejus. Nors jis vyks už kelių metų, pasiruošimo darbai jau dabar vyksta pilnu pajėgumu. Jau netrukus miestiečių ir sostinės svečių laukia „Vilniaus istorinis meniu“, kurio pagrindiniai ingredientai – septynios miesto 700 metų gyvenimą atspindi...