Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Britiško serialo The only way is Essex žvaigždė Lucy Mecklenburgh ne iš kelmo spirta mergina. Ji ne tik savo seksualias kūno formas demonstruoja paplūdimyje, bet ir savo išvaizdą bei pomėgį sportuoti pavertė verslu. 23-ejų Lucy jau išleido knygą apie sveiką mitybą ir sportą bei skaito paskaitas gerbėjoms, trokštančioms tokių pat formų.

Kaip apie šią gražuolę sužinojo visas pasaulis? Labai paprastai. Keliose fotosesijose ji nusimetė drabužėlius ir pademonstravo tobulą kūną. Lucy atrodė taip karštai, kad ja pradėjo domėtis ir vyrai, negalintis atitraukti akių nuo jos nuotraukų, ir moterys, norinčios pasekti jos pavyzdžiu!

Nuotr. Vida Press

Atostogų Dubajuje metu Lucy Mecklenburgh nesislapstė nuo fotoblyksčių, o drąsiai pozavo ir demonstravo savo tobulą kūną. Mergina žiniasklaidoje nuskambėjo ne tik dėl savo kūno, bet ir dėl puikaus skonio. Kokiame renginyje ji pasirodo, visada elegantiškai ir rafinuotai pasipuošusi. Net ir pliaže ji demonstruoja madas. 

Nuotr. Vida Press

Minimalistinis gėlėtas maudymosi kostiumėlis lyg sukurtas ilgakojei gražuolei! Nors jis labai atidengia sėdmenis, todėl netiktų moteriškesnių formų moteriai, tačiau subtiliai maskuoja pilvuko sritį. Tokie gėlių printai ir įmantrus modelis tikrai bus madingi šią vasarą. Tai, kuo ji apsirengia, greitai iššluojama iš visų parduotuvių. 

Nuotr. Vida Press

Lucy nevengia viešai pasisakyti apie tai, kaip išlaiko tokias kūno formas: „Svarbiausia – subalansuota mityba, aktyvus fizinis krūvis ir pamiršti visas greitas dietas. Jos neatneš jokios naudos! Treniruotės 5 kartus per savaitę, šokiai, pilatesas, joga, bėgiojimas – visa tai turi atsirasti jūsų dienotvarkėje. Pusryčiams renkuosi maistingas košes, kiaušinius, pietums – salotos su vištiena ar žuvimi, vakarienei – vaisius. Na, o svarbiausia vartoti labai daug vandens“.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press