LAIMINGOS DIENOS

Nepražiopsokite šių dienų: sausio 20, kovo 5–14, balandžio 12, birželio 7–10, lapkričio 11, gruodžio 10. 

TALISMANAI

Jums sėkmę šiais metais neš talismanas, kuris simbolizuoja išmintį ir darbštumą, pavyzdžiui, dramblio skulptūra. 

MEILĖS PROGNOZĖS

Jus kamuoja viena labai didelė yda – įsimylite žmones, kurie jau yra kažkam įsipareigoję. Protas prieštarauja jausmams, todėl elgiatės nederamai. Šiais metais viskas taps daug aiškiau ir paprasčiau: nutrauksite ryšius su jums blogą įtaką darančiais žmonėmis, rasite ramybę mylimo žmogaus glėbyje.

Jums būdingas šeimyniškumas, jūs norite auginti vaikus, rūpintis namų buitimi. Tikėtina, kad šiais metais įgyvendinsite svajonę susilaukti atžalų. Tai bus karštos meilės vaisius, kuris į jūsų šeimos santykius įneš harmonijos, supratingumo ir ramybės. 

Jei santykiai jūsų netenkina, vargu, ar savyje surasite stiprybės juos nutraukti. Metų pabaigoje dar stipriau norėsite romantiškų santykių ir potyrių, o ir kitos lyties atstovai intensyviai aplinkui sukiosis.

KARJEROS LABIRINTAI

Esate labai taupus ir finansus puikiai suplanuojantis žmogus, todėl ir Ožkos metais viskas šioje srityje seksis pakankamai lengvai. Patariama nebijoti sudaryti sandėrį, įsigyti brangių pirkinių, kurie ateityje galbūt atneš didelę naudą (pavyzdžiui, nekilnojamojo turto).

Jūsų profesinėje srityje būtinos permainos, kurių jūs galbūt ir nenorite. Mergelėms būdingas prisirišimas ir stagnacija trukdo mokytis naujų dalykų, tačiau Ožka jums gerai įspirs į sėdimąją. Gali būti, kad imsitės naujų projektų, surasite naują darbą. Žmones jūs žavite savo organizuotumu, veiklumu ir lengvai užkariaujate net nepažįstamųjų simpatijas. Svarbus nepainioti asmeninių santykių ir darbo.

KOKIOS SVEIKATOS PROGNOZĖS?

Pavasarį Mergelėms verta pasirūpinti sveikata, taip pat sutvarkyti savo mintis ir jausmus. Reikia atkreipti dėmesį į lėtinius susirgimus ir atlikti profilaktinį gydymą. Dietos laikymasis ir sportas padės organizuoti teisingą gyvenimo būdą. 

Vasarą Mergelių savijautą sustiprins Marso poveikis, o Plutonas atneš dirglumo ir nervingumo. Tačiau Mergelės sėkmingai sugebės pačios kontroliuoti apkrovas, teisingai paskirstydamos darbą ir pastangas, skirtas šio darbo atlikimui.

Jei šio ženklo atstovai nerizikuos savo savijauta ir susilaikys nuo alkoholio bei riebaus maisto, tai rudenį dėl sveikatos problemų neturės. Verta skirti dėmesį esamiems susirgimams ir laikytis gydytojo patarimų. 

SĖKMINGOS SPALVOS

Jums 2015-aisiais sėkmę neš šaltesni atspalviai: mėlyna, violetinė, žalia. Šios spalvos į jūsų gyvenimą atneš rimties, stabilumo, susikaupimo ir ramybės. Savo drabužinėje ir namų interjere stenkitės nepiktnaudžiauti akį veriančiomis, iššaukiančiomis spalvomis, jos į jūsų gyvenimą gali įnešti nepageidaujamų aistrų, meilės intrigų ir neteisingų sprendimų. 

Mergelės bus kupinos jėgų, tad pavojų gali kelti tik sezoniniai peršalimai. Verta laiku imtis profilaktinių priemonių, naudinga bus fitoterapija, taškinis masažas ir grūdinimasis. Taip pat žiemą bus naudinga pradėti reguliariai sportuoti. Aktyvus darbas gali paskatinti nemigą ir bendrą silpnumą.