Atsibodo visgi jų klausytis... Savo tokiais verkšlenimais jie tik nuotaiką gadina ir.... Oi! Velnias. Sakiau, kad pirmadienį dietos laikysiuosi, o jau trečiadienis. Reikėjo čia jai primint. Dabar jau ir aš pati verkšlenu.

Kodėl neišsišiepiam lyg ausų pagalvoję apie tai, kad pradėsime sveikai maitintis? Kodėl vietoje nekantraus pliaukštelėjimo delnais susigūžiame it vaikas, kuriam reikės atlikti paskirtą bausmę? Koks vaikas? Nepaisantis ir neklausantis. Kokia priežastis? Saldainių persivalgymas ir nuolatinis tinginiavimas. Ką daryti? Vyti baisias mintis šalin ir pakeisti įvykių pavadinimus! Apsileidom? Pasitaisykim! Neišsigąskite, jei supratote, kad jums pagaliau reikia susiimti. Apsidžiaukite, nes nusiteikimas yra puiki pradžia. Vėliau, kai jau mėgausitės svaigulingais rezultatai ir kai teks priprasti prie naujojo savo atvaizdo veidrodyje, jums tik beliks pratęsti savo dienos darbų sąrašus, nes energijos atsiras šimtui reikalų atlikti. Kuo ilgiau lauksite, tuo vėlesniam laikui nukelsite savo laimėjimą, kuris, išduosiu jums paslaptį, – laukia kiekvieno iš mūsų, tik reikia eiti ir pasiimti. 

Vasarą balkone nepasideginsite – teks važiuoti prie vandens. Gyvenate nuosavam name? Juk kiurksoti savame kieme taip neįdomu, o ir vandenyje atsigaivinti norisi. Turite baseiną? Hmm… Juk priešais gyvenantis kaimynas pamatys nemielas „baronkėles“.   

Jūs turite 12 savaičių, po kurių laukia vienas geriausių pokyčių jūsų gyvenime! 

Pradžiai pradėkite ankščiau keltis ir bent 20 minučių per dieną skirti intensyviai treniruotei. Atsisakykite nesveikų maisto produktų ir gerkite kuo daugiau vandens. Neprisivalgykite prieš naktį ir nepraleidinėkite dienos valgių. Maloniausia dalis – nusipirkite dydžiu mažesnių drabužių, su kuriais kelsite vėją gatvėse ir vakarėliuose. Įsivaizduokite save… Savimi pasitikinčią, žavią, energingą ir atrodančią nepriekaištingai. Matote? Netikite? Taip, tai jūs! Jau šią vasarą.

Pradėjote taisyti situaciją? Todėl daugiau nebeklyskime. Pakeitę mitybą ir gyvenimo būdą – mes karštojo sezono lauksime taip, kaip laukėme jo mokyklos metais. Nors ir trys mėnesiai iki vasaros atrodo visai nedaug – per tą laiką mes galime pasikeisti neatpažįstamai. Tiek išore, tiek vidumi. Geresnė savijauta, išvaizda ir nuolatinė energija – jums padės atnešti savo paplūdimio tinklinio komandai ne vieną pergalę, jums – naujas galimybes, daugiau atliktų darbų ir galbūt naują meilę.

Jau esate įsipareigojusi? Tik palaukit, kol pamatysit kokiomis akimis į jus vėl pradės žiūrėti jūsų antroji pusė. Meilė įsiliepsnos dar karščiau. Galiausiai... bijote blogai jaustis ir prastai atrodyti? Nesielkite neteisingai jūsų organizmo ir kūno atžvilgiu. Sveikas žmogus visada trykšta optimizmu ir energija. Sveikame kūne – sveika siela

Kaip pradėti sveikai gyventi? Užmeskite akį į patarimus mano video bloge:

Daugiau motyvuojančių idėjų bei sporto ir mitybos patarimų rasite Karolinos „Sveikos gyvensenos dienoraštis“, spauskite ČIA