Tarp prioritetinių projektų daug svarbių Lietuvos vežėjams kelių. Planuoja sutvarkyti ir kelius vedančius iš Varšuvos į Lietuvą.

Lenkai planuoja, kad po šių investicijų bus nutiesti visi pagrindiniai greitkeliai. Taip pat net neabejojama, kad kaimyninėje šalyje bus pabaigti visi darbai susiję su Trans – Europiniu transporto tinklu (TEN-T).

Pagal minėtą projektą yra kuriamas devynių transporto koridorių tinklas nusidriekęs per visą Europą. Du iš jų kerta Lenkiją: Baltijos – Adrijos ir Baltijos – Šiaurės jūros.

Pagrindiniai darbai numatyti keliuose A1 (GdanskasLodzėKatovicaiČekija), A2 (VokietijaBaltarusija), ir A4 (Vokietija – Ukraina). Šie keliai patenka į TEN-T tinklą.

Į kelių, kurie bus sutvarkyti, sąrašą pateko ir Lietuvos vežėjams svarbūs keliai S8 (Varšuva – Bialystokas – Lietuvos siena) ir S61 (Varšuva – Lomža – Augustavas). Šie keliai turėtų tapti greitkeliais. Taip pat bus tvarkomi keliai S1 ir S69 (Silezija – Slovakija), S3 (Svinoujscie – Vroclavas), S7 (Gdanskas – Varšuva) ir S8 (Vroclavas – Varšuva).