Delfi komanda į kepyklėlę „Bakin“ atvyko vieną šiltą rugpjūčio vidurdienį. Vos įžengus į kepyklėlę, į akis pirmiausia krito gardėsių pilna vitrina ir prie staliukų sėdintys, niekur neskubantys lankytojai. Po kurio laiko mus pasitiko ir šios vietos šeimininkės – sesės Akvilė ir Gedvilė.

Sesėms išvirus kavos, mes susėdome pasikalbėti. Pašnekovės patikino, kad interviu yra davusios ir anksčiau – pavyzdžiui, per praėjusį kalėdinį laikotarpį. Mat šventiniu metu sesės savo kepyklėlę buvo papuošusios ir lauke, tačiau ten padėti meškinai ilgai neužsibūdavo – juos vis kas nors nukniaukdavo.

Meškinai meškinais, o Delfi su versliomis sesėmis pasikalbėjo apie tai, kodėl jos ėmėsi verslo įkūrimo, kokių sunkumų pasitaiko jų kelyje ir kodėl Panevėžys – tinkama vieta vystyti verslą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją