Įmonė Vievyje šiuo metu dirba taip, kaip dar niekada nedirbo, – atvirai mums atvykus sako vienos stambiausių ir pažangiausių grūdų perdirbimo...
Kada Vilnių pasiekė pirmasis tikras prancūziškas kruasanas? Nežinome, bet pėdsakų galėtume dairytis tarpukario laikų miesto kavinėse. Deja, nykus...
Nors karantinas jau senokai užnugaryje, kai kurie įpročiai liko iki šiol. Vienas jų – darbas iš namų. Todėl įmonės, besistengiančios...
Jau daugiau nei dešimtmetį Radviliškyje veikia arbatinė kepyklėlė, kurios šeimininkė Tatjana Raizinienė sako niekada neturėjusi minties, kad...
„3 min. malonumo + dovana: dovanok Žemei kančią! Gerk iš vienkartinio puodelio!“ – tokie žodžiai kepyklėlės „ Boulangerie “ lange...