12
Kitas

Apie santuoką, sūnų Boyd'ą ir naujus namus

– Kiek laiko ketinate praleisti Lietuvoje?

– Į Lietuvą atvykau visai vasarai – iš viso čia praleisiu apie keturis mėnesius. Stengiamės pusmetį pagyventi Lietuvoje ir tiek pat – Australijoje.

– Ar į Lietuvą visada grįžtate su Žilvinu?

– Jeigu Žilvinas planuoja vykti į Lietuvą, aš stengiuosi keliauti kartu. Neseniai pardaviau visą komercinės paskirties nekilnojamą turtą Australijoje. Ir nors darbus daugiausiai prižiūrėdavo nekilnojamo turto agentai, buvau pririšta prie šio verslo ir negalėjau taip laisvai keliauti. Dabar palaikyti Žilvinui kompaniją galiu be jokio vargo.

– Lietuvoje tik poilsiaujate?

– Lietuvoje aš taip pat turiu nekilnojamo turto. Šiuo metu remontuojame vienus iš čia turimų apartamentų. Tai gana sudėtingas procesas, todėl darbų nestinga. 

Mes taip pat turime naujų projektų. Pastaruosius du metus buvo rašomi scenarijai dviems naujiems filmams. Šiais reikalais galiu užsiimti būdama čia - viską tvarkau internetu, telefonu. 

– Jus dažnai galima sutikti įvairiuose renginiuose, visų jų metu atrodote nepriekaištingai. Kaip viską spėjate ir ar nepavargstate?

– Džiugu girdėti. Žinoma, kad pavargstu. Vakarėliai turi sutapti su tuo, ką mes darome, specialiai dėl renginio nevažiuojame į kitą Lietuvos galą. Tiesa, penkias dienas praleidome Latvijoje. Dalyvavome keturių dienų vakarėlyje, kur lankėmes įvairiose vakarienėse, priėmimuose, buvome operoje. Tai buvo nepakartojama! Kadangi į jį buvome pakviesti iš anksto, į Latviją važiavome specialiai.

Taip jau sutapo, kad su Žilvinu esame Palangoje, todėl atiduodame duoklę ir stengiamės apsilankyti mums svarbiuose renginiuose, vakarėliuose. Žilvinas ir pats prisideda prie kai kurių renginių organizavimo.

Kai pavargstu, leidžiu laiką namuose. Žilvinas yra labai aktyvus, o man kartais patinka neveikti nieko.

– Ar namuose gaminate?

– Mėgstu gaminti, tačiau Lietuvoje to nedarau. Dažniausiai valgome restoranuose. Skirtingai nei Australijoje, Lietuvoje galima nusipirkti jau paruošto maisto, o tai daug ką palengvina.

Aš dievinų tradicinę lietuvišką virtuvę, nors ir nederėtų valgyti tiek kaloringo maisto, tačiau negaliu nieko sau padaryti.

Australijoje lankau sporto salę, o Lietuvoje neturiu tokios galimybės. Tačiau kiekvieną dieną išsiruošiu ilgiems pasivaikščiojimams pajūriu. Baltijos jūra man per šalta, todėl maudytis nedrįstu.

– Kas rūpinasi jūsų įvaizdžiu?

Vilniuje turiu porą vietų, kuriose man sutvarko plaukus, padaro manikiūrą bei pedikiūrą. Australijoje viskas daug sunkiau – kartais eilėje reikia laukti net iki dviejų mėnesių. Moterys Lietuvoje prižiūri savo nagus ir plaukus, todėl čia didesnė paslaugų pasiūla ir kokybė. Yra labai daug dalykų, kurie Lietuvoje geresni, kokybiškesni, tačiau neišvengiamai yra ir išimčių. Pavyzdžiui, Lietuvoje negaliu rasti kokybiškų audinių. Nesitikėjau tiek daug sintetikos, o gal einu į netinkamas vietas?

– Kai viešite Lietuvoje, ilgitės Australijos?

– Vienintelis dalykas, kurio labiausiai ilgiuosi iš Australijos – tai mano automobilis. Ten vairuoju „Mercedes-Benz Kompressor“. Norėčiau jį atsigabenti čia - būtų daug lengviau savarankiškai keliauti po Lietuvą. 

Žilvino mašina yra su mechanine pavarų dėže – aš galiu ją vairuoti, tačiau vairavimas priešinga kelio puse, man atrodo neįmanomas. Lietuvoje vairuoti dar neteko, tačiau manau, reikės tai išbandyti.

12
Kitas

Apie santuoką, sūnų Boyd'ą ir naujus namus

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (329)