„Visus kaspinėlius siuvau rankomis, – DELFI pasakojo E. Anusauskaitė-Young. – Jie išsiuvinėti perliukais ir Swarovski kristalais, likusiais nuo mano vestuvinės suknelės.“

Kelių metrų aukščio eglutę Evelina išpuošė lemputėmis, kaspinais, žaisliukais, vaizduojančiais gyvūnėlius bei įprastais, apvalios formos, kalėdiniais žaislais.

Evelina Anusauskaitė ir Adamas Youngas

Tradicijos man yra vienas gražiausių dalykų šeimoje! Ir puošti eglutę – turbūt vienas smagiausių užsiėmimų metuose“, – džiūgavo Evelina.

Ji prisipažino, kad kurti namų jaukumą išmoko iš savo mamos Jurgitos. Anot Evelinos, šįmet eglutę savo namuose ji puošė tik rankų darbo ir vyro Adamo mamos dovanotais žaislais. „Kaip kadaise darydavome su mama“, – prisipažino šiuo metu JAV gyvenanti atlikėja.

Žiauriai fainas jausmas! Tai kas, kad lauke šilta ir nėra sniego. Kalėdos širdyje ir šeimoje!“ – džiaugsmo neslėpė E. Anusauskaitė-Young.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)