Kaip rašo hollywoodlife.com, Kantri muzikos apdovanojimai – tai vienas svarbiausių kasmetinių renginių šio žanro muzikos atstovams. Nuo jaunųjų Nicko Jonaso, Olivios Culpo, Jessie ir Erico Deckerio iki gerai žinomų Mirandos Lambert ir Luke‘o Bryano – visi ant raudonojo kilimo lipę ceremonijos svečiai atrodė tikrai įspūdingai.

Nors N. Jonas ir nėra kantri muzikos žvaigždė, jis neabejotinai žino, kaip ant raudonojo kilimo atrodyti nepakartojamai. Jam pavyko tai įrodyti ir šiame renginyje, į kurį jis atvyko kartu su savo žaviąja mergina O. Culpo. Rudu švarku ir marinistinio stiliaus kelnėmis pasipuošęs „Chains“ grupės atlikėjas atrodė seksualiai, tačiau geriausiu jo papuošalu neabejotinai tapo kartu atvykusi dama, pasipuošusi petį apnuoginančia balta suknia.

Viena iš žaviausių vakaro damų – M. Lambert, dėmesį traukusi sidabro spalvos vakarine suknia su gundančiu skeltuku.

Kūdikio besilaukianti J. Decker į ceremoniją susirinkusius svečius žavėjo pačios kurta balta suknele, paryškinusia apvalėjantį pilvuką. Savaime suprantama, kartu su ja atvykęs jos vyras atrodė taip pat nepakartojamai.

L. Bryanas atrodė kaip tikras dabita – jis į apdovanojimų teikimo ceremoniją atvyko pasipuošęs mėlynu kostiumu, o su juo kartu atvykusi žmona Caroline žvilgsnius traukė seksualia suknia.

Renginio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)