Po Skorpiono ženklu gimusi 23-ejų amerikietė pasižymi drąsa, ryžtingumu ir išradingumu – ji ne kartą stebino gerbėjus istorijomis apie keistokas grožio procedūras bei netikėtais garderobo pasirinkimais ant raudonojo kilimo.

Štai per praėjusį pirmadienį Niujorke vykusią „Insurgentės“ premjerą Shailene renginį paliko basomis – fotografams prieš tai su aukštakulniais pozavusi mergina, panašu, nenorėjo vargti juos avėdama visą vakarą. Tiesa, tai buvo ne pirmasis kartas, kai Sh. Woodley nusprendė keliauti basomis, o MTV surinko net šio jos pomėgio nuotraukų kolekciją.

Kalifornijoje gimusios Shailene motina Lori yra vidurinės mokyklos patarėja edukaciniais klausimais, o tėvas Lonnie Woodley yra mokyklos direktorius. Aktorė turi jaunesnį brolį.

Sh. Woodley modeliu pradėjo dirbti nuo 4-erių.

Kai aktorei buvo 15-a, jai buvo diagnozuota skoliozė – stuburo išlinkimas į šoną, jai teko nešioti visą viršutinę kūno dalį dengiančią plokštę, kad stuburas nebelinktų.

Prieš gaudama vaidmenį TV seriale „The Secret Life of the American Teenager“ Sh.Woodley svarstė apie interjero dizaino studijas Niujorko universitete. Ji teigė tebenorinti vieną dieną studijuoti. Jei pasitaikytų proga, ji rinktųsi interjero dizainą ir psichologiją.

Aktorės pravardė – Shai.

Jos ūgis – 173 cm.

Ypač natūralumą mėgstanti Sh. Woodley pati pasigamina dantų pastą, kūno losjoną, susimaišo aliejų mišinį veidui bei gydosi žolelėmis.

Aktorei rytais keliauja į kalnus, iš kur parsineša šaltinių vandens.

Maistą Sh. Woodley perka iš ūkininkų.

Išskyrus pasirodymus ant raudonojo kilimo ir fotosesijas, Sh. Woodley visuomet nešioja dėvėtus drabužius.

Perskaičiusi, kad vitaminas D padeda užkirsti kelią genitalijų problemoms, Sh. Woodley pradėjo degintis nuoga, kaip ji pati sakė, kad jos „vagina gautų šiek tiek vitamino D“.

Trumpai apsikirpusi vaidmeniui 2014-ųjų filme „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ Sh. Woodley plaukus paaukojo organizacijai „Children with Hair Loss“. Ši organizacija kuria perukus vaikams, kurie prarado plaukus dėl gydymo nuo vėžio ar kitų ligų.

Filmuodamasi populiariame seriale „The Secret Life of the American Teenager“ Sh. Woodley dirbo „American Apparel“ drabužių parduotuvėje ir šio darbo atsisakė tik gavusi rolę 2011-ųjų filme „Paveldėtojai“, už kurią ji buvo nominuota „Auksiniam gaubliui“.

Sh. Woodley neturi nei išmaniojo, nei paprasto mobilaus telefono. Filmavimų ar reklaminių turų metu jai dažniausiai duodamas laikinas telefonas, kad komanda galėtų ją rasti.

Aktorė mėgsta apsikabinimus ir juos noriai dalija kolegoms ir naujiems pažįstamiems.

Shailene dažnai su savimi nešiojasi paprastą stiklainį.

2011-ųjų birželį Sh.Woodley pasirodė „Best Coast“ kūrinio „Our Deal“ vaizdo klipe, vilkėdama devintojo dešimtmečio drabužius. Klipe, kurį režisavo Drew Barrymore, taip pat vaidino Chloe Moretz and Miranda Cosgrove, jį išvysti galite čia:

Filmuose „Divergentė“ bei „Insurgentė“ vaidinusio Mileso Tellerio teigimu, Shailene mėgsta gyventi kaip klajoklė – išdalinti visus savo drabužius ir glaustis tai pas vienus draugus, tai pas kitus.

Kai aktorė nori pasikrauti energijos, ji žiūri „Disney“ filmuką „Pokahonta“.

Shailene ritualas prieš miegą – švariai nusiprausti veidą vandeniu, atsisėsti lovoje su užrašine, poezijos rinkiniu ar romanu ir išgerti puodelį karštos arbatos.

Aktorė labai mėgsta žaliavalgišką šokoladą ir net pasigamina jo pati.

Anksčiau Shailene išgyveno dėl to, kad yra labai liekna, turi ilgas kojas ir tankius plaukus.

Sh.Woodley pirmąsyk pasibučiavo būdama 15-os.

Būdama visai jauna Shailene pasirodė kompanijos „LeapFrog“ reklamoje. Ją išvysti galite čia:

Kai Shailene pateko į Holivudą, aktorės tėvai iškėlė jai tris sąlygas: išlikti savimi, patirti džiaugsmą ir gerai mokytis mokykloje.

Sh.Woodley plaukams skiria išties mažai dėmesio – galvą ji plauna tik kartą per mėnesį, tačiau naudojasi sausu šampūnu.

Shailene buvo svarstoma Katniss Everdeen vaidmeniui „Bado žaidynių“ trilogijoje, bet ši rolė teko J. Lawrence.

Sh.Woodley yra milžiniška „Žvaigždžių karų“ gerbėja. Ji teigė, kad būdama vaikų darželyje vaizdavosi esanti Princesė Lėja.

Aktorė geria kavą, kurią pagardina natūraliu sviestu.

Shailene tvirtina, kad visi jos drabužiai ir daiktai telpa į vieną lagaminą.

Nors ir neturi telefono, Sh. Woodley turi kompiuterį.

Kiekvieną rytą Sh. Woodley sušunka „Good Morning! Good Morning!“ pagal šios dainos melodiją.

Kartais aktorė valgo molį, nes apie šio naudą organizmui jai papasakojo afrikietis taksi vairuotojas.

Sh.Woodley svarstė tapti žolininke.

Sykį Shailene pranešė savo atstovams, kad išvyksta keliauti su palapine po Naująją Zelandiją, tačiau liko Los Andžele ir du mėnesius mėgavosi visiška ramybe.

Jai priklausiusį namą Shailene padovanojo močiutei, nes ji teigė, kad vis tiek niekada nebūna namuose.

Vienas mėgstamiausių Sh.Woodley užsiėmimų – rašyti laiškus ir siųsti juos paprastu paštu.

Sh.Woodley raudonai nusidažė plaukus Mary Jane vaidmeniui 2014-ųjų filme „Nepaprastas žmogus-voras 2“. Kodėl jos nematėte? Deja, visos scenos su Shailene buvo iškirptos ir nepasiekė finalinės filmo versijos.

Aktorės, kuriomis Sh.Woodley žavisi: Kate Winslet, Marion Cotillard ir Mélanie Laurent. O iš vyrų aktorių jai patinka Markas Ruffalo.

Jos mėgstamiausia sporto šaka – krepšinis.

Vieni mėgstamiausių filmų: „Purvini šokiai“, „Mulen Ružas“, „Nuoma“ ir „Karibų piratai: Juodojo perlo prakeiksmas“.

Vienas iš Sh.Woodley tikslų – įkurti gigantišką biodinaminę fermą, kurią valdytų bendruomenė, o produkcijos kainos būtų prieinamos.

Sh.Woodley apie meilę: „Pamilstu žmones dėl to, kokie jie ir kas jie, nepriklausomai nuo to, kuo jie užsiima gyvenime ar kokios lyties yra.“

Apie telefono neturėjimą: „Man patinka neturėti navigacinės sistemos, man patinka užkalbinti žmones gatvėje, paklausti, kaip nusigauti ten, kur man reikia, ir bendrauti iš tikrųjų.“

Apie Holivudą: „Manęs vis klausia, kaip jaučiuosi būdama Holivudo dalimi. Noriu atsakyti – ten viskas dirbtina, nieko nėra tikro. Mes visi einame į renginius, puošiamės, dažomės ir vilkime drabužius, kurie mums nepriklauso. Juos atiduodame renginiui pasibaigus ir keliaujame namo. Mes taip pat raugėjame užvalgę česnako, taip pat turime skalbti drabužius ir plauti indus.“

Filmas „Insurgentė“ su žavingąja Sh.Woodley jau atkeliavo į Lietuvos kino teatrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)