TV3 žiūrovai Joaną išvys jau netrukus – drąsi moteris pasirodys didžiajame projekte „Šuolis“. „Noriu įrodyti, kad nereikia nuvertinti „auksinio amžiaus“ žmonių ir kad amžius sporte – ne riba“, – tikina J. Bartaškienė.

Žiūrimiausia televizija TV3 žiūrovus prie ekranų trauks į populiarumo viršūnes iš karto šovusio, analogų neturinčio didžiojo projekto „Šuolis“ antruoju sezonu jau netrukus. Tiesioginiame eteryje ryškiausios Lietuvos žvaigždės atliks šuolius nuo 3, 5 ir net 7,5 metro aukščio bokštų bei tramplynų, demonstruos sinchroninius šuolius ir pasirodymus su profesionalais.

Kodėl „Šuolyje“ išdrįso dalyvauti ponia Joana? „Mėgstu iššūkius, nes jie padeda nesenti. Vadovauju Lietuvos moterų sporto asociacijai, tad noriu parodyti, kad esu vis dar sportiška, nesukežus, ir kad moterys nebijotų amžiaus – jis gražus visada, jei sportuoji ir aktyviai judi“, – pasakoja „Šuolio“ dalyvė.

Paklausta, kaip sekasi treniruotis, J. Bartaškienė rami: „Normaliai. Lengviausia šokti ant kojų, o sunkiausia – nušokti kaip nors įdomiau.“

Projekte taip pat dalyvaus aktorius, lietuviškų filmų ir serialų žvaigždė Andrius Žiurauskas, muzikos atlikėjas Sezer Saylik (Sezzy), humoristas Artūras Orlauskas, profesionalus šokėjas, „Šok su manimi“ dalyvis Marius Gaižauskas, jo „Šok su manimi“ partnerė, modelis Jolanta Leonavičiūtė, rašytojas, poetas, publicistas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laimėtojas Juozas Erlickas, dainininkė Daina Bilevičiūtė, gražuolė, „Mis Publika 2013“ Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė ir bušido čempionas Remigijus Morkevičius.

Kada naujasis šou pasirodys TV3 eteryje − kol kas neatskleidžiama. Dalyviams teks kristi iš labai aukštai! Kam pavyks atlikti įspūdingus salto, o kas tėkšis į vandenį pilvu, pamatysime jau netrukus.

TV3 primena, kad „Šuolis“ – ne tik linksma pramoga, bet ir svarbią prevencinę, edukacinę misiją atliekantis projektas. Čia bus skatinama mokytis plaukti ir aiškinama, kuo gali baigtis neatsargus elgesys vandenyje. Šou teisėjaus plaukimo čempionai. Be to, bus supažindinama su Lietuvos plaukimo pasiekimų istorija.

Vienas naujausių ir populiariausių pasaulyje televizijos šou „Šuolis“ sukurtas Nyderlanduose, išpopuliarėjo ir D. Britanijoje, Australijoje, Amerikoje, Argentinoje, Kinijoje, Prancūzijoje, Libane, Norvegijoje, Ispanijoje, Švedijoje ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)