Jei mėgstate tortilijas su faršu, griebkite receptą ir gaminkite. O jei niekada neragavote, pats metas išbandyti. Tortilijos su faršu – tikrai dėmesio vertas patiekalas.
Tortilijos
24 straipsnių
Augustė atliko eksperimentą – iškepė 2 rūšių tinginių čeburekus ir pasakė, kurie gerokai skanesni (1)
Sumaniusi palepinti šeimą gardžiu užkandžiu, maisto tinklaraščio „Ragautoja“ kūrėja Augustė Sudeikienė nutarė pagaminti dviejų rūšių tinginių čeburekus. Gamyba – itin paprasta, o iškepus gana greitai paaiškėjo ir nugalėtojas.
Pirmiausia šie tortilijų suktinukai patrauks akį – dėl rožinės spalvos. Na o paragavus šio užkandžio sustoti nesinorės. Tortilijų suktinukus prieš patiekdami palaikykite šaldytuve.
Šios tortilijos su vištiena – ypatingos, nes paruoštos su naminiu pomidorų padažu. O jis suteiks ypatingą skonį ir drėgmę. Patiekite tortilijas su vištiena dar šiltas.
Greitai pagaminamas karštas užkandis – tortilijos su įdaru. O jis gali būti kokio tik užsigeidžiate – daržovių, mėsos ar pan. Šįkart tortilijų receptas su mėsos įdaru/
„Delfi TV“ eteryje netrūksta paprastų ir greitai paruošiamų receptų, kurie pravers kiekvienam, tačiau šįkart šeštadieniais 9.30 val. „Delfi TV“ eteryje rodomoje laidoje „Receptų receptai“ – net 10 receptų meksikietiškų patiekalų mėgėjams. Apie tortilijas, kurios ir bus pasitelktos gaminant visus pat...
Tortilijos ir vištienos suktinukai - maistingas užkandis į mokyklą, kurį nesunkiai paruošite vos per keletą minučių. Patiks kiekvienam!
Mėgstate tortilijas? Alfas Ivanauskas siūlo pasigaminti „ tacos “ – trašku išorėje, tįstantis konservuoto tuno ir sūrio įdaras viduje.
Lengvai pagaminsite ir dar skaniau valgysite – tortilijų blyneliai su varškės ir bananų įdaru.
Šylantys orai maisto gurmanams reiškia tik viena – grilio sezono pradžią. Visgi šiemet sezoną atidarome kitaip: vakarėlius su draugais po atviru dangumi keičia pasisėdėjimai kieme ar namų balkone su šeimos nariais, o pamėgtus gatvės maisto turgelius ar festivalius atstoja namų virtuvė. Šiuo laikotar...
Valgymo etiketas – tai, kaip elgiamės prie stalo, kaip sėdime ar naudojamės įrankiais gali ne tik išduoti apie mūsų kilmę ar įpročius, bet ir pakišti koją bendraujant su kitų šalių atstovais. Nors populiariosios virtuvės kultūra stalo etiketo taisykles liberalizuoja ir paprastina, neretai iškyla kla...
Labai universalu – gali papuošti tiek užkandžių tiek vakarienės stalą.
Nors dauguma žmonių įprastai stengiasi laikytis sveikesnės mitybos principų, tačiau atėjus atostogoms ir išvažiavus ilsėtis prie jūros – šie išgaruoja. Užtenka vos kelių valandų saulės vonių paplūdimyje, ir alkis imamas malšinti traškučiais ar kitais greito maisto produktais. Todėl planuojant išvyką...
Tikriausiai visiems teko tai patirti – planuojate suvalgyti mažą gabalėlį sūrio, bet nejučiomis sušveičiate visą gabalą, tada žiūrite į trupinius ir svarstote, kas jums negerai, kodėl taip įvyko.
Čimičangoms galima rinktis patį įvairiausią įdarą, tiek saldų, tiek su įvairia mėsa, sūriu ar daržovėmis – priklausomai nuo to, kokių norite. Čimičangos gaminamos tuo pačiu principu: ant tortilijos dedate įdarą, susukate į uždarą suktinuką ir kepate keptuvėje su aliejumi arba orkaitėje.
Valgyti lauke – vienas lengviausiai įgyvendinamų žemiškų malonumų. Pikniką suorganizuoti nėra sudėtinga, o ir rinktis galima pačias įvairiausias vietas – terasą, balkoną, sodo pavėsinę ar tiesiog pievą. Vis tik neretai susiruošus iškylauti kyla klausimas, kokius užkandžius rinktis, kad jais patenkin...
Ko gero, sunku rasti žmogų, kuris nemėgtų picų. Tačiau pica gana kaloringas ir ne pats sveikiausias maistas, be to, jei gaminamas namuose, tai atimantis daug laiko, kurio dažnai ir taip trūksta. Tačiau aš turiu sprendimą – kaip picos padą naudoti pilno ar įvairių grūdų tortilijas ir džiaugtis pica v...
Jei įprasti patiekalai nusibodę ir norisi naujų skonių, šis užkandis bus kaip tik! Šių tortilijų paruošimas kiek užtrunka, bet tikrai verta užtrukti virtuvėje ir po to atsipūtus mėgautis puikiu skoniu.